Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се отказва от "Южен поток".

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав, ти наистина ли вярваш, че това куфарче осъществава студен ядрен синтез?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

stenli написа:
      Ами свали си малко капаците на очите и се поинтересувай. Не е трудно да разбереш какви са им доходите, какви са им социалните придобивки, какви са им разходите, какви коли карат, какво е образованието. Има Гугъл, даже и по нашите извратени телевизии се изпускат от време на време.
      Стенли, приятелю,Имам късмета (именно-късмета, щото са хубави хора) да работя с руснаци. Шефката ми е рускиня. Както и още 2 колеги в отдела (от общо 8 ).Повярвай ми, те НЕ ИСКАТ да си ходят в Русия.Шефката ми е възрастна жена, израснала е по военните градчета на Русия и Полша (като дъщеря на офицер от окупационните войски).За състоянието на Русия в момента казва следното: На пръв поглед изглежда добре. Но само на пръв поглед. Обикновените хора живеят МНОГО ЗЛЕ.Тя има там брат, племенници, роднини. Знае какво говори. И не можеш да я обвиниш в русофобия, щото си е рускиня. Съжалява в живота само за едно - че синът ѝ и снаха ѝ не са останали в Германия, когато са имали възможност, а са се върнали в България. Забележи - Германия, а не Русия.За мен нейните думи имат много по-голяма тежест, отколкото думите на някои, които са били там за няколко дни и са видели само бляскавата страна.

Коментар

Киро, аз постепенно вече започвам да не вярвам в нищо, в което досега съм вярвал. Но не е в това въпроса Просто представям една друга възможна причина и гледна точка. Не карам никой да вярва или да не вярва. В крайна сметка живота си тече и всичко се променя. Логично е да работи, след като се разпродават инвестиции (досега вложени във фосилни горива), след като САЩ купува патента на устройството и планира масово производство, след като всички предсказват невиждано досега поевтиняване на петролните суровини, след като Русия се отказва от строителство на трасета за газ и пр. Явно всички тези хора не само вярват, но и са сигурни в това Пък и не на последно място по-удачно е да попитаме шведския институт, провеждащ изследването ( Sifferkoll ) дали вярват в това, а не да се питаме един друг И не само тях. Въпроса е не дали вярваш, а дали работи. Очевидно работи. Нужно е само да драснеш и да потърсиш инфо. Не са само тези линкове, които давам, а много повече. Има информация навсякъде
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Immortal написа:
          Salvador написа:
          То хубаво, ама...не мисля, че техническото и политическо развитие на Русия има нещо общо с въпроса за нашата полза от газопроводите. Дори диви номадски племена да живееха там, все тая.
          За ползата от газопроводите писахме по-горе.Последните няколко поста са вдъхновени от писанието на колегата, че "Русия не била така изостанала".Аз за газопродовите какво повече да напиша? Всичко съм написал вече. Изчерпах се
          Пич, само един въпрос Ви задавам директно, работил ли си там ,по-точно в техните степи.Второ ако работил , в коя част на Русия, защото дето си работил тия 5 години в тая област , не важат за техните условия .Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир .Ние тук не можем едни пътища да направим като хората,които се видя от прехвалената на бат бойко магистралата ,не можа и година да изкара, пък да не споменавам и новия дунав мост2. :D Относно изоставането в някой области ,си ги има Русия, но в други е много напред,май си пропуснал уроците по химия ,има и други неща които са се открили в тая държава, но тогавашна политика,е подтискала развитието на тия науки, и заради това в някой области изостава.Но сега нещата са други, тепърва ще опита да ги догони, и тендецията е лек по лек да става все по независима от външна зависимост на високи технологий.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
          Fiat palio 1.7td

Коментар

Kaто Тодор Живков и Леонид Брежнев!
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

betuk написа:
              Immortal написа:
              Salvador написа:
              То хубаво, ама...не мисля, че техническото и политическо развитие на Русия има нещо общо с въпроса за нашата полза от газопроводите. Дори диви номадски племена да живееха там, все тая.
              За ползата от газопроводите писахме по-горе.Последните няколко поста са вдъхновени от писанието на колегата, че "Русия не била така изостанала".Аз за газопродовите какво повече да напиша? Всичко съм написал вече. Изчерпах се
              Пич, само един въпрос Ви задавам директно, работил ли си там ,по-точно в техните степи. Второ ако работил , в коя част на Русия, защото дето си работил тия 5 години в тая област , не важат за техните условия .Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир. Ние тук не можем едни пътища да направим като хората,които се видя от прехвалената на бат бойко магистралата ,не можа и година да изкара, пък да не споменавам и новия дунав мост2. :D Относно изоставането в някой области ,си ги има Русия, но в други е много напред,май си пропуснал уроците по химия ,има и други неща които са се открили в тая държава, но тогавашна политика,е подтискала развитието на тия науки, и заради това в някой области изостава.Но сега нещата са други, тепърва ще опита да ги догони, и тендецията е лек по лек да става все по независима от външна зависимост на високи технологий.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
              Сега да се наредя и аз тука в спора Нали обикновено тоя дето последен се намеси - той го отнася. В последно време съм свикнал и не ми пука, пък и в името на истината - нека си поговорим, пък да видим какво ще излезе.Да ти кажа...аз по начало симпатизирам на руснаците, но това не ми пречи да виждам истината Опре ли до интереси всички са едни и същи л@йна.Това, което е от САЩ обикновено е от Китай междувпрочем (тая дума написана е много смешна) А ако обсъждаме линковете, които аз пуснах - технологията не е американска, а италианска Американците просто са купили патента, за да могат да я ползват. Ама защо руснаците не пуснат поне веднъж нещо ново и те на световната сцена, а ? Кой им пречи да са поне веднъж и те новатори? Официално имам предвид (как я мразя тая дума). Русия прави това с ясна цел - държейки в неведение масите може да продължи да си "развява коня" както й скимне, защото енергиините ресурси в огромна степен лежат в нейните недра. Е да...ама не. Не и ако се появи нов източник на енергия на световната сцена. Та...да си дойдем на думата. Мисля, че никой от пишещите тук не коментира кое е по-доброто производство или технология, а коментираме начина на живот. Сега не си криви душата, защото няма как да отречеш, че американците живеят по-добре. Говорим за обикновения човек. Нали това обсъждаме - никой не е тръгнал да бяга в Русия ? И аз се чудя що ли така В Русия няма живот...има оцеляване...не че тук сме на много по-различен хал де...Не съм против никой, нито съм за някой. Дразнят ме еднакво много всичките "силни на деня" държави със своята арогантност, лицемерие и упоритост, но се опитвам да погледна безпристрастно на нещата Пък и едно е сигурно - колкото си по-нагъл и безкрупулен, толкова повече си патиш накрая като ти лъснат долните гащи
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

betuk написа:
                Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
                Мойте англичани? От USA е най-доброто!? Нито англичаните са мои, нито USA. Аз съм Българин! А теб не те разбирам защо (как Матросов на амбразуре) защитаваш една враждебна на Родината ти страна???Директно на въпросите ти:Не, бил съм в Русия преди много години, стоял съм там 1 месец и много добре си играех с руските деца. И аз бях дете.Вуйчо ми е работил 13 години в Сибир, по-точно в Тюмен. Имам впечатления от неговите разкази.А възможността да седиш на дивана и да спориш с мен ти я дава американската технология. Руснаците стигнаха до джобни калкулатори и се отказаха. Не че и тях не ги копираха от японците де... с които са още във война.

Коментар

Айде, един малко по-оптимистичен текст по темата:Южен поток е мъртъв! Да живее Южен поток!

Коментар

betuk написа:
                    ....
                    Знаеш ли чии са тези думи и от кога?
                    Инженерное образование в России нужно вывести на мировой уровеньНужно вернуть соотечественников, работающих в науке за рубежомРоссии нужна национальная технологическая инициатива
                    Жокер-04.12.2014 В.В.П.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Immortal написа:
                      Руснаците стигнаха до джобни калкулатори и се отказаха. Не че и тях не ги копираха от японците де...
                      Абе на мен ми изглежда, че японците са копирали от руснаците. Руската има по-древен вид, някак си. Пък японците сигурно са взели технологията и са я подобрили. Те обикновено така правеха по него време.
                      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Слав написа:
                        Киро, аз постепенно вече започвам да не вярвам в нищо, в което досега съм вярвал. Но не е в това въпроса Просто представям една друга възможна причина и гледна точка. Не карам никой да вярва или да не вярва. В крайна сметка живота си тече и всичко се променя. Логично е да работи, след като се разпродават инвестиции (досега вложени във фосилни горива), след като САЩ купува патента на устройството и планира масово производство, след като всички предсказват невиждано досега поевтиняване на петролните суровини, след като Русия се отказва от строителство на трасета за газ и пр. Явно всички тези хора не само вярват, но и са сигурни в това Пък и не на последно място по-удачно е да попитаме шведския институт, провеждащ изследването ( Sifferkoll ) дали вярват в това, а не да се питаме един друг И не само тях. Въпроса е не дали вярваш, а дали работи. Очевидно работи. Нужно е само да драснеш и да потърсиш инфо. Не са само тези линкове, които давам, а много повече. Има информация навсякъде
                        А дано, ама надали... Работело, ама никой не знаел как и не можел да го обясни. Обикновено първо се прави теоретичния модел и след това се реалиизра, но и обратното не е невъзможно. И все пак според мен това е поредното Перпетум мобиле, макар и не точно.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Слав, ти наистина ли вярваш, че това куфарче осъществава студен ядрен синтез?
                          Аз пък винаги съм си мислел че именно температурата се ползва за да се създава енергия
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Слав написа:
                            Ако погледнем нещата от по-високо може би отказа на Путин е предизивкан от съвсем различни фактори, нямащи нищо общо с България. Например:http://www.scribd.com/doc/242399623/...акратко - САЩ са купили патента на Роси за студен ядрен синтез и още от следващата година възнамеряват да пуснат устройството на свободния пазар. С думи прости - това е нов вид източник на енергия, който освен, че е по-чист е и много по-евтин от което и да е фосилно гориво.Следователно Русия "се дърпа" от всички проекти, от които може да избяга и да си намери оправдание, за да ограничи финансовите си щети и в момента и в близко бъдеще. Както обикновено се случва - просто ни използват за официално извиненеие, но ние далеч не сме причината, а само извинението
                            Ето и малко контра за ЕСАТhttps://medium.com/starts-with-a-ban...d-624f15676f96
                            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Immortal написа:
                              betuk написа:
                              Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
                              Мойте англичани? От USA е най-доброто!? Нито англичаните са мои, нито USA. Аз съм Българин! А теб не те разбирам защо (как Матросов на амбразуре) защитаваш една враждебна на Родината ти страна???Директно на въпросите ти:Не, бил съм в Русия преди много години, стоял съм там 1 месец и много добре си играех с руските деца. И аз бях дете.Вуйчо ми е работил 13 години в Сибир, по-точно в Тюмен. Имам впечатления от неговите разкази.А възможността да седиш на дивана и да спориш с мен ти я дава американската технология. Руснаците стигнаха до джобни калкулатори и се отказаха. Не че и тях не ги копираха от японците де... с които са още във война.
                              Ха,ха, преди много години!!!... Аз имам познат. който преди 6-7 години отиде в москва, и направи бизнес там, и май там остана.А тия елки дето си снимал си гибгледкай , както китайците копират, така и русия може да си копирва.Хубаво 4е си българин. и държиш на България, както и аз също, но то4но от Русия ми зависи моя хляб.Защото, ако не е техния пазар, отдавна да съм на улицата.Но както е тръгнало, заради тия санкций, го отнасяме и ние.Относно твойта шефка, да не от партията на Михаил Ходорковский ,защото и на него не му е добре в момента в русия, защото бая капитали му конфискуваха, защото явно не е от честните граждани, току така ,за 2-3 години не можеш да станеш милионер....Хайде да не се задълбочавам, но в момента в БГ няма бъдеще за сегашната младеж, от 94 г насам, виждам тотална разруха, станахме бели роби на западняците, за мен това умишленно се прави, да бъдем послушни, като малки агънцета.
                              Fiat palio 1.7td

Коментар

betuk написа:
                                Immortal написа:
                                betuk написа:
                                Ха,ха, преди много години!!!... Аз имам познат. който преди 6-7 години отиде в москва, и направи бизнес там, и май там остана.А тия елки дето си снимал си гибгледкай , както китайците копират, така и русия може да си копирва.Хубаво 4е си българин. и държиш на България, както и аз също, но то4но от Русия ми зависи моя хляб.Защото, ако не е техния пазар, отдавна да съм на улицата.Но както е тръгнало, заради тия санкций, го отнасяме и ние.Относно твойта шефка, да не от партията на Михаил Ходорковский ,защото и на него не му е добре в момента в русия, защото бая капитали му конфискуваха, защото явно не е от честните граждани, току така ,за 2-3 години не можеш да станеш милионер....Хайде да не се задълбочавам, но в момента в БГ няма бъдеще за сегашната младеж, от 94 г насам, виждам тотална разруха, станахме бели роби на западняците, за мен това умишленно се прави, да бъдем послушни, като малки агънцета.
                                А преди 94-та как беше, бе г-н Хляба-ми-зависи-от-руснаците? Тогава бяхте по-свободни от сега, не бяхте послушни ли, що ли? Или помниш само от 94-та насам!?

Коментар

Working...
                                X