Слав, ти наистина ли вярваш, че това куфарче осъществава студен ядрен синтез?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия се отказва от "Южен поток".
Collapse
X
-
stenli написа:Ами свали си малко капаците на очите и се поинтересувай. Не е трудно да разбереш какви са им доходите, какви са им социалните придобивки, какви са им разходите, какви коли карат, какво е образованието. Има Гугъл, даже и по нашите извратени телевизии се изпускат от време на време.
Коментар
-
Киро, аз постепенно вече започвам да не вярвам в нищо, в което досега съм вярвал. Но не е в това въпроса Просто представям една друга възможна причина и гледна точка. Не карам никой да вярва или да не вярва. В крайна сметка живота си тече и всичко се променя. Логично е да работи, след като се разпродават инвестиции (досега вложени във фосилни горива), след като САЩ купува патента на устройството и планира масово производство, след като всички предсказват невиждано досега поевтиняване на петролните суровини, след като Русия се отказва от строителство на трасета за газ и пр. Явно всички тези хора не само вярват, но и са сигурни в това Пък и не на последно място по-удачно е да попитаме шведския институт, провеждащ изследването ( Sifferkoll ) дали вярват в това, а не да се питаме един друг И не само тях. Въпроса е не дали вярваш, а дали работи. Очевидно работи. Нужно е само да драснеш и да потърсиш инфо. Не са само тези линкове, които давам, а много повече. Има информация навсякъде== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Immortal написа:Salvador написа:То хубаво, ама...не мисля, че техническото и политическо развитие на Русия има нещо общо с въпроса за нашата полза от газопроводите. Дори диви номадски племена да живееха там, все тая.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:Immortal написа:Salvador написа:То хубаво, ама...не мисля, че техническото и политическо развитие на Русия има нещо общо с въпроса за нашата полза от газопроводите. Дори диви номадски племена да живееха там, все тая.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
betuk написа:Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
Коментар
-
betuk написа:....Инженерное образование в России нужно вывести на мировой уровеньНужно вернуть соотечественников, работающих в науке за рубежомРоссии нужна национальная технологическая инициатива207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Immortal написа:Руснаците стигнаха до джобни калкулатори и се отказаха. Не че и тях не ги копираха от японците де...браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Слав написа:Киро, аз постепенно вече започвам да не вярвам в нищо, в което досега съм вярвал. Но не е в това въпроса Просто представям една друга възможна причина и гледна точка. Не карам никой да вярва или да не вярва. В крайна сметка живота си тече и всичко се променя. Логично е да работи, след като се разпродават инвестиции (досега вложени във фосилни горива), след като САЩ купува патента на устройството и планира масово производство, след като всички предсказват невиждано досега поевтиняване на петролните суровини, след като Русия се отказва от строителство на трасета за газ и пр. Явно всички тези хора не само вярват, но и са сигурни в това Пък и не на последно място по-удачно е да попитаме шведския институт, провеждащ изследването ( Sifferkoll ) дали вярват в това, а не да се питаме един друг И не само тях. Въпроса е не дали вярваш, а дали работи. Очевидно работи. Нужно е само да драснеш и да потърсиш инфо. Не са само тези линкове, които давам, а много повече. Има информация навсякъдеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Слав, ти наистина ли вярваш, че това куфарче осъществава студен ядрен синтез?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Слав написа:Ако погледнем нещата от по-високо може би отказа на Путин е предизивкан от съвсем различни фактори, нямащи нищо общо с България. Например:http://www.scribd.com/doc/242399623/...акратко - САЩ са купили патента на Роси за студен ядрен синтез и още от следващата година възнамеряват да пуснат устройството на свободния пазар. С думи прости - това е нов вид източник на енергия, който освен, че е по-чист е и много по-евтин от което и да е фосилно гориво.Следователно Русия "се дърпа" от всички проекти, от които може да избяга и да си намери оправдание, за да ограничи финансовите си щети и в момента и в близко бъдеще. Както обикновено се случва - просто ни използват за официално извиненеие, но ние далеч не сме причината, а само извинениетоFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Immortal написа:betuk написа:Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:Immortal написа:betuk написа:Относно пътищата, много ми интересно , ще могат ли твойте англичани и прочие, да асфалтират в мочурища и блата, като там повечето площ е такава ,особенно в Сибир.Хайде стига, толкоз, явно от хаамериканската технология,не виждаме технологийте на другите държави, само което е от USA, тое най-доброто.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар