Ние сме си наведени ,и всички ни.......особено нашите,не ги интересува какво губим,а какво печелят.Каквото и да говорим(пишем),факт е че нашите не са си свършили работата,договори,национални интереси и така нататък,от което ние ще спечелим както се оказва главно дългове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия се отказва от "Южен поток".
Collapse
X
-
За газът, Русия, Южен поток и още нещо... с любов...http://idvassilev.blogspot.com/2014/12/blog-post_3.html
Коментар
-
stenli написа:Immortal написа:-трето - ’Гато Русия прекара тоя газопровод до Турция - елате ми се обадете..Навсякъде кулокранове , навсякъде движение и желание за работа.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
stenli написа:Immortal написа:-трето - ’Гато Русия прекара тоя газопровод до Турция - елате ми се обадете.
Коментар
-
Airfan написа:За газът, Русия, Южен поток и още нещо... с любов...http://idvassilev.blogspot.com/2014/12/blog-post_3.html
Коментар
-
knososs написа:А хората вече сериозно сиочакват растеж от около 3% за тази година.Впрочем официалната безработица там е около 24%А спирането на потока е добра новина. Но нека стане официално. На Путин вяра да нямаш.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ако погледнем нещата от по-високо може би отказа на Путин е предизивкан от съвсем различни фактори, нямащи нищо общо с България. Например:http://www.scribd.com/doc/242399623/...акратко - САЩ са купили патента на Роси за студен ядрен синтез и още от следващата година възнамеряват да пуснат устройството на свободния пазар. С думи прости - това е нов вид източник на енергия, който освен, че е по-чист е и много по-евтин от което и да е фосилно гориво.Следователно Русия "се дърпа" от всички проекти, от които може да избяга и да си намери оправдание, за да ограничи финансовите си щети и в момента и в близко бъдеще. Както обикновено се случва - просто ни използват за официално извиненеие, но ние далеч не сме причината, а само извинението== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Immortal написа:stenli написа:И вземете поразгледайте снимки от Русия, ама не от 2006 година!
Коментар
-
stenli написа:Immortal написа:stenli написа:И вземете поразгледайте снимки от Русия, ама не от 2006 година!А останалата част ???Не е правена от Путин със сигурност, но кой я е поръчал, за кого е правена ?
Статистика...предизвикваше смях в мен (и не само) още в университета, а сега като чуя някъде за статистика и данни направо изпадам в бурен смях, след което ми става тъжно, че още има хора, които вярват на статистиката...Мога да направя каквато си посикам статистическа извадка с резултати, които биха били полезни за този, който е поръчал извадката...и не само аз разбира се. Всичко е въпрос на желание. И тук не става въпрос за измама...само нормалния риск за "статистическа грешка"
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
stenli написа:Immortal написа:stenli написа:И вземете поразгледайте снимки от Русия, ама не от 2006 година!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Статистиките в нашата част от света са наистина забавни.Занимавал съм се два пъти със събиране на данни за иначе официални държавни статистики, една от които отива и в ЕС директно.Какво да ви кажа...за точна-точна е...ама не мога да кажа с колко...За груб ориентир...плюс-минус 70-75% да кажем...
Коментар
-
S_BANKOV написа:Студен ядрен синтез:D http://fresh-science.com/technology/...nost-raboti/И докато мъдрите се намъдруват дали верно работи, то САЩ вече си купиха патента и могат само те да произвеждат такива уреди. Ай честито
Освен това това не е никаква технологична новост. Съществува от много години, да не кажа десетки...просто сега му се дава гласност сред обществото
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар