То хубаво, ама ето ей сега се появи нов дълг. Без да строим нищо. И него как ще го плащаме, като няма ангажираност? Тук хиляда не ни греят, там 1000 не ни греят и най-накрая се събраха 500 000, дето не ни греят. Та, като ти дават заеми, дето няма нищо насреща, с което да ги върнеш, дали го правят за черните ти очи, м? Тука има тръби. Дето викаш, като не можем да им върнем заема - да си ги прибират. Ипотечен кредит, един вид. А иначе?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия се отказва от "Южен поток".
Collapse
X
-
Никой не обърна внимание на този ми пост:Immortal написа:За какво ни е още един газопровод, като ние не можем да си платим газа, идващ по съществуващия. Булгаргаз вече от две места неуспешно иска заем, за да пласти на Газпром и да не ни спрат газа. Едва от третото място, БЕХ, вчера им отпуснаха 139 милиона лева, да платят. Иначе щяха дави мръзнат задниците. Ама той и тоз заем пак ще трябва да се връща - или чрез увеличаване цената на газа за потребителите, или на тока. А и не е първия заем, а поредния.
Коментар
-
Immortal написа:Сега се замислих... За какво ни е още един газопровод, като ние не можем да си платим газа, идващ по съществуващия. Булгаргаз вече от две места неуспешно иска заем, за да пласти на Газпром и да не ни спрат газа. Едва от третото място, БЕХ, вчера им отпуснаха 139 милиона лева, да платят. Иначе щяха дави мръзнат задниците. Ама той и тоз заем пак ще трябва да се връща - или чрез увеличаване цената на газа за потребителите, или на тока. А и не е първия заем, а поредния.
Коментар
-
Humppa
Отказахме се къде с лека, къде с не толкова лека ръка от Големият Енергиен Шлем на Пъранов и Путин.1. Пъхнахме прът в колелата на Бургас-Александропулис.2. Пъхнахме прът в колелата на АЕЦ Белене.3. Пъхнахме прът в колелата на Южен поток.4. А за капак чакаме от Росатом становище относно удължаване срока на експлоатация на 5-ти и 6-ти енергоблок на АЕЦ Козлодуй, а струва ми се ще останем само с последната сричка...
Коментар
-
pplk написа:todorakiggg написа:Само няма да се "изплашвате", зелената енергийна мафия доволно потрива ръце за парите ви...
Коментар
-
Immortal написа:Никой не обърна внимание на този ми пост:Immortal написа:За какво ни е още един газопровод, като ние не можем да си платим газа, идващ по съществуващия. Булгаргаз вече от две места неуспешно иска заем, за да пласти на Газпром и да не ни спрат газа. Едва от третото място, БЕХ, вчера им отпуснаха 139 милиона лева, да платят. Иначе щяха дави мръзнат задниците. Ама той и тоз заем пак ще трябва да се връща - или чрез увеличаване цената на газа за потребителите, или на тока. А и не е първия заем, а поредния.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Газопровод
ele написа:kluchar написа:Тия от запада така ще ни докарат до просешка тояга .Всичко до купуваме от тях .Нищо чудно в близко бъдеще да внасяме гази и ток от ТурцияFiat palio 1.7td
Коментар
-
Защо имам чувството , че Русия ни е виновна за всичко от 89 година насам....Явно тук болшенството е заблудено, като нито един не е ходил скоро време в Русия, за види сега как са нещата.Само едно виждам, горе долу по едно и съшо време дойдоха промените, имам предвид така наречена демокрация, като предимството на Русия е че богата на природни ресурси, и с голям необятен пазар. който бе добре за Бъргария до 94 година.От тогава, с навлизането на америкаското влияние и тяхната супер добра раздавана демокрация, не виждам нищо друго, освен едно бавно и постепенно потъване на България към тотален фалит.Посо4ете едно правителство от 89 год., което да не е взело заем от запада, за да запълни дупките в бюджета.Май почнахме като американските лешояди, само взимаме заеми ,без да се замисляме за бъдещето,което бъдеще накрая, ще бъде като в Ирак, Либия, и сега и Украйна, хаос тотален.Доволни сега тези в българия, които бяха от партийните другарки другар4ета, именно тези хора ,които навремето са заемали някакви ръководни кадри, а покрай тях,шуробажинащина.....Само в моя град всички фабрики, где що в момента работят, а други отдавна умишлено фалирали, се управляват или уплявлявани от все такива партийни и шуробажинащини човечета.За мен цялата ВИНА в момента е изцяло наша ,защото сме всички едни продажници,даже и аз влизам неволно в тая графа.Така че за мен цялата вина си изцяло наша, никои от отвънка няма да гони нашите интереси, всеки гледа неговото си.За пример , вижте Унгария, нищо че е в европейския съюз, тя достойно, и съвестно си отстоява собствените си интереси, а не като нашите дуперковци ,се надпреварват ,да се раздават за някои долар отгоре .....Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Не е зле да прочетете ТОВА.Писал го е човек, който разбира за какво пише. Не е такъв като нас, лаик.Както и често препоръчвам тази писана от двама руски журналисти книга. Писана е доста отдавна, но нещата не са се изменили.
Коментар
-
ntodorov написа:Това, което разбирам обаче е, че е трябвало да получаваме транзитни такси в зависимост от преноса на газ по тази мрежа,pplk написа:Бившия министър, двутактовия Стойнев:"Нямахме яснота дали ЮП ще се подчинява на третия енергиен пакет или не - за това и транзитните такси не бяха уговаряни".207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар