GTipo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска отговорност 2007г.?
Collapse
X
-
FIAT Marea 1.9 JTD HLX
-
perlsite написа:Още малко инфо... за ДЗИ най-доброто което могат да направят застрахователните агенти (към днешна дата) е да ти пуснат ГО с дата 31.12.2006та, като ще загубиш само 1 ден Поне така ми казаха, че нямат право (все още) да издават ГО с дата от 1-ви... така, че тоя трик с 31.12.. се използва... Както се казва "моля позвънете в най-близкия клон на... (вашия застраховател)"
Коментар
-
spark написа:Не знам откъде ги вадите тея цени, на мен застраховката в ЕвроИнс ми излезе 76лв с безплатен преглед. Сключих я януари тази година, освен да ги вдигат през годината...
Коментар
-
комисионните при застрахователите отиват до към 50 % а днешната информация е, че ралица агайн е казала, че минималната цена за застраховка трябва да е 126 лева от 01.01.2007 г. честито на печелившите!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:комисионните при застрахователите отиват до към 50 % а днешната информация е, че ралица агайн е казала, че минималната цена за застраховка трябва да е 126 лева от 01.01.2007 г. честито на печелившите!!!FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар