Колеги,докато се позавъртим и още някои със спомени от лятната почивка - дойде време и за Нова година.За това ви питам - къде прекарахте лятната си почивка, къде предвиждате да посрещнете Нова година и колко пари ви коства това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Празнични разходи
Collapse
X
-
Лятото, за седмица на Равда/ Слънчев бряг - средно гледам, че около 300 кинта си отиват ( това спане, храна, пътни). 8 декември тая година ще го пропусна, ама ще си го компенсираме от 12 за 4 дни на Цигов чарк - пак сме заделили по около 200 кинта. Нова година за сега не е още много ясна, ама дали вкъщи или на вила, с оглед на предишни години едни 100 лева на нощ,пак ще заминат.ПС - Заглавието на темата може да бъде нещо от рода: "През почивните дни - как, къде, колко..."Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
За море пари не давам. Тази година не знам дали съм се изкъпал в него, а и не държа особено...:P Зимата ходим на Боровец и по-точно на вилата на приятели в едно селце (с. Радуил) под него.Пътуваме за пистите с колите, ползваме собствена екипировка...но пари си трябват. За десет дена около 700-800 лева за тримачовека хвърчат, като основно перо са картите. Лично на мен и съпругата ни е все тая дали ще ходим на ски, но щерка мие луднала.Бъдни вечер и Коледа са свещени семейни празници и държим да сме с фамилията ( родители, деца, братя/сестри ). Новата година я обмисляме ден-двапреди да дойде. Празнуваме я с приятели.Много пари обаче отиват за екскурзии из странство. Страст ни е. Даваме различни суми в зависимост от дестинациите, времето, маршрута, транспорта и моментните възможности.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И аз пари за море не давам-нали сме си оттам - кеф ти Балчик, кеф ти Каварна. На Нова Година съм дежурен- ол инклузив . Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А по принцип- Коледа и Нова Година си ги караме у дома. Зимно време на път не тръгвам, че Северните виелици са страшни...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар