Здравейте колеги тази или другата седмица ми предстой най после прехвърляне на колата на мое име искам да ми кажете как стават точно работите , защото ми е малко напрегнато честно казано до сега не съм се занимавал с такива работи и ще съм ви благодарен ако ми кажете какви са стъпките и евентуално цени колата е ФИАТ БРАВО Грешен раздел-> Преместена.Редакция на заглавието.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърляне на автомобил-въпроси
Collapse
X
-
С договора за покупко-продажба + големия и малкия талон отиваш в КАТ. Там отиваш на съответното гише, пращат те в банката да платиш около 40 лв мисля че беше и след това пак отиваш на гишето. Като цялата процедура отнема около 40 минути ако няма хора. Това става дума за КАТ Пловдив. При вас трябва да е същото, но като цяло това преставлява процедурата. След това отиваш в данъчно, на мен ми искаха и копия на талоните, но на някой места те си ги правят директно. Там отнема няколко минути и около 10 лв по спомен.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
u_bo
Някои нотариуси си правят те оценката и става по-бързо и без разкарване. Това по телефона го уточняваш с нотариуса.
Коментар
-
Заради държавната такса, която е процент от стойността на сделката. Ето и четиво по въпроса:http://koli.bghot.com/kola-chastni-lica.php
Коментар
-
monster18 написа:Колеги забравих да ви попитам понеже съм млад шофьор застраховката ми ще се повишили и колко знаете ли сега плащам 144 лева
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар