здравейте, колеги, от малък съм луд на тази тема и така и не научих как се комбинират кабелите, за да се запали колата без ключ. нещо ми се върти - черния с червения, а синия до черния. може и да няма смисъл в това, което казах, ама такова ми се върти . черния май идваше от акумулатора. не че ще тръгна да крада кола, :D но винаги е хубаво да си осведомен. кажете, ако знаете нещо по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
палене на кола без ключ :)
Collapse
X
-
Ами по принцип става много лесно, стига да няма чипове в ключа и т н ... И аларма с имобилайзер също не се препоръчва При по-новите коли не е много по-различно от вартбурга, палили сме 1-2, но с вартбурга беше весело - там електрониката беше сменяна и намерихме как става с ПРОБИ И палехме с бутане Но не се опитвай ... най-много да повредиш нещо ... пък и наистина волана ще ти се заключи ... Ако имаш голям лост и това не е проблем, де, ама
Коментар
-
Re: палене на кола без ключ
BEX---GT---TDi написа:здравейте, колеги, от малък съм луд на тази тема и така и не научих как се комбинират кабелите, за да се запали колата без ключ. нещо ми се върти - черния с червения, а синия до черния. може и да няма смисъл в това, което казах, ама такова ми се върти . черния май идваше от акумулатора. не че ще тръгна да крада кола, :D но винаги е хубаво да си осведомен. кажете, ако знаете нещо по въпросаVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар