Дайте идея за някой добър 3Д филм.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми... част 2
Collapse
X
-
Сираче - попаднах случайно на този филм по HBO, но определено ми хареса. Филмът не е нов, но аз за първи път попадам на него. Много рядко ми харесват филми от категорията "ужаси, мистерия", повечето ги намирам за комични и нескопосани, но този успя да ме накара да настръхна на няколко пъти . Малко ала Хичкок е.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ls1 написа:Колеги, мислех да запозная 6 годишната си щерка с ’Междузвездни войни’, но никъде не го намирам с бг аудио, а детето не може още да чете субтитри. Верно ли не са издадени с българско аудио епизодите?!
Коментар
-
Гледах го това Сираче.За мен си е стандартен абсолютно предвидим филм.Само болестта ме изненада и не успях да я предвидя, но целия сюжет си е типичен за този жанр. Даже на 2-3 пъти казвах 5 секунди предварително на жената какво ще стане, за да не се стресне случайно. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да не отварям нова тема, тъй като въпросът ми е за филми, реших че не е грешно да го задам тук. Напоследък тия американци наводниха пазара с филми за края на света и как евентуално го спасяват, на мен лично ми писна от тази тема, всяват психоза в хората. Преди години започнаха да правят филми за терористи и ето ги дойдоха, дали сценаристите са играли ролята на Нострадамус или терористите се учат от техните сценарии незнам, но е гадно. Вие как мислите?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
http://www.imdb.com/title/tt3397884/ - какъвто и да е филм с Бенисио Дел Торо, дори и да не е в главната роля, не се пропуска. http://www.imdb.com/title/tt3605418/ - Киану Рийвс, макар и слаб актьор, винаги добре си подбира филмите. Този е описан като хорър и трилър, но на мен ми беше много забавен :D
Коментар
-
Вчера гледах Марсианецът . Става, но не очаквайте спиращо дъха зрелище, какъвто вероятно е бил замисълът. Като идея е интересен - космическа експедиция изоставя на Марс член на екипажа, тъй като го смятат за загинал. Е, оказва се, че не е загинал и трябва да оцелява сам на недружелюбната планета, почти без провизии... Реализацията на този сюжет обаче нещо не успя да ме впечатли. Моята оценка е 6/10.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар