Освен цицките, дават и китеника и веднъж за малко. Голям черен гарван. С разперени крила.Мега убит филм като цяло.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми... част 2
Collapse
X
-
Re: Сериали...
pl4 8rp написа:Здрасти колега,и аз гледах стоте,но нещо ми се загуби интереса след като започнах да гледам "Person of Interest".ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Тази сутрин засякох по HBO Ръка за милиони/ Million dollar arm.Интересно, забавно филмче, спортна тематика."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
И аз да споделя "моите" сериали в момента - Black Sails и Vikings. Ще гледам и Game of Thrones естествено, но най-вече чакам с нетърпение втория сезон на True Detective, защото първият за мен е най-добрият сериал, който съм гледал. Просто отвя фаворитите ми преди това - Dexter и Breaking Bad, дано и втория сезон е толкова силен.
Коментар
-
dikanio написа:И аз да споделя "моите" сериали в момента - Black Sails и Vikings. Ще гледам и Game of Thrones естествено, но най-вече чакам с нетърпение втория сезон на True Detective, защото първият за мен е най-добрият сериал, който съм гледал. Просто отвя фаворитите ми преди това - Dexter и Breaking Bad, дано и втория сезон е толкова силен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Късно БО, късно.... Препоръчвам THE LOFT. Петима приятели имат апартамент ебалник, в който става убийство и започва разследване, кой от петимата е."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Предупреждение, не гледайте VICE, с Брус Уилис, освен ако не искате да се наспите добре, като мен снощи... Като съм отрязал около 30тата минута, се събудих 4часа по късно и то защото по телевизора вървеше Ауто мотор унд спорт канала и бръмчаха едни коли та ми събудиха интересаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар