Мдааа...прочетох горното и си спомних преди години един колега отиде да гледа предпремиерно ’Армагедон’. На другия ден го питаме ’Какво стана? Хубав ли е филма?’, той отговори ’А, не е лош, ама Брус Уилис накрая умря’.Та, благодаря за разяснението какво не ти е харесало във филма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни и препоръчани филми... част 2
Collapse
X
-
tyson написа:Kay_ - 100 е сериала, който ме грабна последно и сега чакам всяка серия.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Месестата главна героиня много ще я любя snake - Да, за него питах. Ясно. И мен ме грабна по рекламата затова питах."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Сериали...
Kay_ написа:tyson написа:Kay_ - 100 е сериала, който ме грабна последно и сега чакам всяка серия.Kay_ написа:Направо го почвм тозиОтностно "100" пак го казвам, че съм със смесени чувства, но края на първи и втори сезон успяват да го завържат, Хубаво е, че от време на време умира по някойЯвно е доста трудно да се направи сериал за хора откъснати от света.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Направо го почвм тозиОтностно "100" пак го казвам, че съм със смесени чувства, но края на първи и втори сезон успяват да го завържат, Хубаво е, че от време на време умира по някойФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
http://www.imdb.com/title/tt3086386/?ref_=vi_tt_tТова едвам го изтърпях да свърши, пълна шитня е !
Коментар
-
Re: Сериали...
pl4 8rp написа:Много яка милфка,като е натокана :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
John Wick ? Някой гледал ли го е? Таргетирам го за довечера, но от сега ми се спи..... и не знам дали ще успея да го изгледам."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Изгледах го. Не можах да заспя Оценка 4 от 6. Добър е, но не толкова като Еквалайзер примерно."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Re: Сериали...
van_dal написа:pl4 8rp написа:Много яка милфка,като е натокана :DFiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
Разбрах те. Като изгледах първия епизод и се осетих, че преди съм му чел резюмето, най-вероятно съм решил да изчакам повече сезони. Нещо не ми остава време и съм само на средата на 1ви сезон. Определено повече ми хареса от "100".П.П. Освен Милф-ката, сега ако обясниш и какво е "Малък шлем" и "Голям шлем"...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар