Всички, които защитават мангалеско ми се иска да поживеят седмица-две в някое Монтанско, Ломско или Плевенско село и после да им чуя правозащитната теза...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Правата на циганите или спам от темата за зимните проверки
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Всички, които защитават мангалеско ми се иска да поживеят седмица-две в някое Монтанско, Ломско или Плевенско село и после да им чуя правозащитната теза...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Всички, които защитават мангалеско ми се иска да поживеят седмица-две в някое Монтанско, Ломско или Плевенско село и после да им чуя правозащитната теза...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:kiro_of_the_day написа:Всички, които защитават мангалеско ми се иска да поживеят седмица-две в някое Монтанско, Ломско или Плевенско село и после да им чуя правозащитната теза...Даже ще ти го "сдъвча" щом е трудно:1. Право да влизат с предимство в детските градини и училищата (официално)2. Право да не бъдат гонени от същите заведения (официално)3. Право да получават здравни грижи, въпреки, че нямат здравни осигуровки, защото са в "неравопоставено положение" (официално)4. Право да ползват здравни помощи и ибезщетения пак по същите причини!Това сега според теб не са права ? Така ли ? А задължения ли са ?Пак ли както винаги ще споря с радиото?? ( В случая не говоря конкретно за теб, а по принцип...)Ето ти и още нещо:Циганите имат привилегията да нарушават закона безнаказано, докато ти нямаш такава
А да имаш привилегии е още по-хубаво, отколкото да имаш права
:DП.П. Да Еле, наистина стана така и то е защото определени хора винаги ще се намерят буква, за която да се заядат и да упорстват, вместо да погледнат истината в очите, а аз не обичам да оставам длъжен никому за нищо
И в добрия и в лошия смисъл
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:BO написа:kiro_of_the_day написа:Всички, които защитават мангалеско ми се иска да поживеят седмица-две в някое Монтанско, Ломско или Плевенско село и после да им чуя правозащитната теза...Пак ли както винаги ще споря с радиото?? ( В случая не говоря конкретно за теб, а по принцип...)Ето ти и още нещо:Циганите имат привилегията да нарушават закона безнаказано, докато ти нямаш такава
А да имаш привилегии е още по-хубаво, отколкото да имаш права
:DДа Еле, наистина стана така и то е защото определени хора винаги ще се намерят буква, за която да се заядат и да упорстват, вместо да погледнат истината в очите, а аз не обичам да оставам длъжен никому за нищо
И в добрия и в лошия смисъл
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Слав, в кой нормативен документ са записани тези права, които изброи? Никой не ви спира да крадете ток и вашата кражба да я плащат други в графата "невъзстановяеми".----------------------------------Закон за здравето:Чл. 99. (1) Държавата организира и финансира система за оказване на медицинска помощ при спешни състояния.(2) Спешно състояние е остро или внезапно възникнала промяна в здравето на човека, която изисква незабавна медицинска помощ.(3) Медицинската помощ при спешни състояния е насочена към предотвратяване на:1. смърт;2. тежки или необратими морфологични и функционални увреждания на жизнено значими органи и системи;3. усложнения при родилки, застрашаващи здравето и живота на майката или плода.
Коментар
-
Някои хора все циганите са им виновни.Абре, аланкоолу, ако вие се жбятхте родили там, дето се раждат циганетата, ако бяхте получили/неполучили тяхното възпитание и образование, мислите ли, че сега щяхте така да дращите?Онзи ден гледах едно цигане - 10тина годишно, опърпано, зле облечено, седи си и зяпа тъжно празния шадраван в Южния парк. Мислите ли, че на него не му се иска да е там с родителите си, да е облечено като другите и да помоли РОДИТЕЛИТЕ си да му купят нещо, вместо да проси?Относно спора, напълно подкрепям БО ( BO, отбележи за протокола, че този път съм с теб).
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Да, ясноНяма смисъл - отново.Само да ти кажа, че с първите две съм се сблъсквал лично и Е ТАКА.И да българите не могат да се доредят до място в детската градина, освен ако не изкарат фалшив болничен за същото, че нещо не му е в ред. Това е единствният начин да измести циганчето! Проверено много пъти от мен, потвърдено от мои колеги и приятели - неоспорим факт!Вторият пример, който ти давам е потвърден лично от директорка на училище. Съжалявам, че не я снимах, за да ти пусна клипчето. Просто нямам думи за такива хора като теб!Живей си в твоята реалност и се чувствай добре.И съвсем не казвам, че циганите живеят добре, но много съжалявам ще кажа още една истина, която също е неоспорим факт ( вие все ще намерите с какво да м оборите де
) - а именно:Защо правят и раждат деца, които не могат да отгледат ? Трябва ли аз лично да се чувствам отговорен за всяко циганче, което проси ? Извинете, но според мен наистина имате специални седалки
За мен е недопустимо това, което се случва, но след като според теб @BO е нормално и съжаляваш циганите, то защо не взе циганчето от шадравана вкъщи? Да му беше купил обяд, после сладолед, да го изкъпеш, облечеш и напоиш? Накрая може да проявиш освен състрадание, но и благородство и да го осиновиш. В крайна сметка след като според теб са толкова онепоравдани би било редно да направиш нещо по въпроса, вместо само да пишеш тук
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:За мен е недопустимо това, което се случва, но след като според теб @BO е нормално и съжаляваш циганите, то защо не взе циганчето от шадравана вкъщи? Да му беше купил обяд, после сладолед, да го изкъпеш, облечеш и напоиш? Накрая може да проявиш освен състрадание, но и благородство и да го осиновиш. В крайна сметка след като според теб са толкова онепоравдани би било редно да направиш нещо по въпроса, вместо само да пишеш тукLane Staley написа:... ( BO, отбележи за протокола, че този път съм с теб).
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
ogi28b написа:Искаш да кажеш, че в една детска градина при равни други условия, ще приемат едно дете, само защото е декларирано като циганин, вместо друго, което е декларирано за българин, без да се вземат предвид никакви други критерии за приемането им? В кой нормативен документ го пише точно това?П.П. @BO - прав си за това, извинявай
Не съм догледал, защото бързам и правя много неща едновременно
Да го осинови тогава @Lane Staley цигането
Коментар
-
На много хора не им се вярва какво става на практика, докато не се сблъскат ЛИЧНО с реалността!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Слав написа:Да, ясноЗа мен е недопустимо това, което се случва, но след като според теб @BO е нормално и съжаляваш циганите, то защо не взе циганчето от шадравана вкъщи? Да му беше купил обяд, после сладолед, да го изкъпеш, облечеш и напоиш? Накрая може да проявиш освен състрадание, но и благородство и да го осиновиш. В крайна сметка след като според теб са толкова онепоравдани би било редно да направиш нещо по въпроса, вместо само да пишеш тук
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар