kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заблуда от КАТ и средствата за масова информация !
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ФЕРАРИСТ написа:kiro_of_the_day написа:Сравнението с НК и НПК не е правилно.НК е материален закон - там са уредени съставите на престъпленията и размера на наказанията.НПК е процесуален закон - там е уреден реда за установяването и налагането им най-най общо казано. Но единият не е подчинен на другия, както е правилника/наредбата по отношение на закона.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO написа:Когато те спрат за нарушение, същото нарушение трябва да е описано в членовете преди тези, които си цитирал.BO написа:Членовете, които си цитирал са самите глоби. Ако си нарушил някой член от началото горе долу до там, от където си цитирал, тогава там е описано какво би било наказанието за това.BO написа:Примерно ако в някой член пише, че нямаш право да караш с изгоряла крушка и през деня, и през нощта, тогава в членовете с глобите трябва да е описано какво би било наказанието за това.BO написа:За това Оги просто те пита - кажи кой член нарушаваш, в който е написано, че не може да се предвижваш с изгоряла крушка през деня.kiro_of_the_day написа:Няма да изкараш изпит по право...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Много от пишещите в тази тема , по скромното ми мнение , имате проблем с комуникацията. В КАТ също работят хора , които съзнават , че са на пътя не да дерат кожи , а да осъществяват контрол.Карал съм колата си или друга из цяла Европа и част от Азия , но как не ме спря някой и да се изгаври с мен ?!?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:kiro_of_the_day написа:Няма да изкараш изпит по право...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ферарист, в закона изрично си пише при кои неизправности може да се движиш и при кои не може.Да, аз признавам, че имам технически неизправна кола, но се позовавам на точка от закона, която ми позволява придвижване.Ако ме спрат през нощта, тогава не мога да се позова на точка от закона, която да ми позволи да карам технически неизправен автомобил.Сега да не излезеш с теория, че той като не познава закона може да напише каквото си иска.Че по същата логика той може да ти вземе книжка на мястото за това, че не си спрял на пешеходна пътека да речем. Пак няма да има право, но ти ходи доказвай, че той няма право като го направи.А ако го направи, това автоматично означава, че си спечелил делото, което ще заведеш - и за не спиране на пешеходната пътека и отнемането на книжката ти, както и за неправомерното спиране на колата ти от движение.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ама хубава тема започнах........... Та пак по самата тема че ни заблуждават от медиите, ето какъв лъжлив, и не на последно място неграмотен отговор получих от Нова ТВ.Обърнете внимание на правописните грешки, и на лъжата че ръкавиците били само препоръка,като в емисията Новини ясно ни казват "ТРЯбВА" Ето и самият отговор който получих :" Здравейте, В репортажа, излъчен в Новините на Нова в 12, 16, 19 и 23 часа ясно се казва, че ще се глобява САМО за неизрядни чистачки, гуми и светлини. А за парно, вериги, резервна гума, топло ръкавици и тн пътните полицаи само предпоръчват да имате, за да сте напълно готови ма пътя за тежки ситуации през зимните месеци, ни липсата им не води до глоби. С уважение,Георги Георгиев,Репортер в НовинитеНа Нова телевизия "Разбира се за който е пропуснал въпросните новини, ето и линкhttp://vbox7.com/play:901a42bfe3&start=706Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
BO написа:Да, аз признавам, че имам технически неизправна кола, но се позовавам на точка от закона, която ми позволява придвижване.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
BO написа:Не.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Съжалявам, аз нямам нерви да се занимавам с червивата система както на КАТ, така и на съда........мятам си актовете в чекмедженцето и със съдилища не се занимавам........Считам че щом една система е направена толкова некадърно, прилага се толкова субективно, аз като "общество"(а не като "държавата", щото нито аз, нито който и да е от вас е държавата) мога да изразя скромния си протест като намеря свой собствени начини да изклатя системата, без да ми пука дали ме мислят за Андрешко, бай Ганьо, свако Цако и прочее........Принципно преди година рових различни съдебни решения по въпросния казус и срещнах решения както в полза на драйвера, така и на кат.......което още веднъж показва колко е мътен закона......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
chaveto написа:Казвал съм го и друг път. Може да минеш ГТП със спукано стъкло, но няма да те пуснат ако не ти работи клаксона. Хайде сега се сетете защо е така.3.2. Състояние на стъклатаВизуална проверкаа) пукнато или променило цвета си стъкло или прозрачна плоскост (ако е разрешена) - незначителна и значителна неизправност7.7. Звуково предупредително устройствоВизуална проверка и проверка на функциониранетоа) не функционира - незначителна и значителна неизправностA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар