Така е. Затова хората са измислили продукти, с помощта на които, дори и да вали, пак не ползваш чистачки. Използувайте и вие такива. Намигвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заблуда от КАТ и средствата за масова информация !
Collapse
X
-
k76 написа:Новините в последните дни оставят в мен следните впечатления:1.Журналистите въобще не познават ЗДвП или провеждат скрита реклама.2.КАТ не са си вършили работата цяла година, но тази седмица ще работят. Любимото ми, зимни гуми за тежкотоварни автомобили: 1. Такова животно /тежкотоварен автомобил/ в закона няма. 2. Зимни гуми за автомобили от категория N3 няма, но на BG водача, незапознат със закона, винаги те са му виновни, пак с помощта на журналистите.
Коментар
-
style34 написа:ogi28b написа:ele написа:Абе как го четеш това като дяволът евангелието. Не пише, че чистачките ти може да са изправни само при дъжд, пише, че може да се придвижиш на собствен ход за отстраняване на повредата, ако не вали. Друг е въпросът, че никой не може копче да ти каже, ако са ти неизправни и не вали, защото се обзалагам, че отиваш да ти ги оправят.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Когато е прясно нанесен, продуктът има силно видим ефект при движение още с 50 км/ч. При 100 и нагоре - капката изобщо не остава върху стъклото, а направо се "подхлъзва" и излита с всичко, което съдържа, като кал и прах и каквото се сетиш. Преди 4-5 години се връщах от Пловдив и през целия път валеше дъжд, а не съм пускал чистачки нито веднъж. На места дъждът беше проливен, на места - слаб, но валеше през цялото време. Карах и зад коли, и зад камиони и зад всичко. Значи - което си работи, си работи!
Коментар
-
chaveto, тази гума е с шарка за теглителен мост и не препоръчителна за останалите. Зимната гума не е само шарка, а и процентно съдържание на материали, ако я направят с качеството на истинска зимна гума, цената и пробега, ще са такива, че по-добре минаващите през заснежени пътища да си наемат снегорин. Трябваше да снимаш цялата гума, да се вижда размера и марката, няма да се учудя, това да някакъв регенерат. Истински зимни гуми на 22.5" с ограничен избор на останалите размери съм виждал за скандинавските страни и то с много но............Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Беше прекалено мръсна и нищо не се вижда когато е цялата гума, затова и не съм качил снимка. Гумата е Good Year но модела не го запомних, както и размера. Факт е, че грайфера е нарязан както за зимна гума и доста от далеч ми направи впечатление, че не е обикновена гума. Водача на прицепа каза, че си слага такива гуми зимата, не само защото пътува зад граница ами защото се усеща доста голяма разлика в поведението.Както и да го въртиш поне мен няма да ме убедиш, че зимни гуми за... няма. Няма как гумата да е мека като на автомобил, защото едно е 40т а друго 2т В един от репортажите казаха, че вериги... е препоръчително да си носим за наша безопасност, спокойствие...
Коментар
-
Не разбрах до 50 км/ч какво правим - с ръката през прозореца и чистим ли, ако чистачките не работят? И къф е тоя таен продукт, че и ние да си го сложим?Не разбрах като са веригите в багажника, това как подобрява безопасността и спокойствието?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не разбрах до 50 км/ч какво правим - с ръката през прозореца и чистим ли, ако чистачките не работят? И къф е тоя таен продукт, че и ние да си го сложим?Не разбрах като са веригите в багажника, това как подобрява безопасността и спокойствието?
Коментар
-
Оги, наистина четеш закона, като дявола евангелието :D Явно няма смисъл да спорим. Аз си имам резервни крушки, защото ... по много причини и най вече - шофирам предимно нощем. Казах ти, законите се тълкуват, а това е основният проблем. По закон, за неизправни чистачки могат да ти спрат колата от движение и в най-слънчевия ден, като тти може да си придвижиш колата до сервиз на собствен ход, за отстраняване на повредата, а след това трябва да минеш техничски преглед, който да го устанви и да ти пуснат колата в движение отново. Може и да ти се размине с думите "Да не те хващам повече така !". Всичко е въпрос на човещина, проява на разбиране и здрав разум. Тук никой не ти прави проблем, че ти капе антивриз от радиатора, или масло от ДВГ, ама я пробвай в една "бяла държава" !? Една капка на асфалта и си до там с тарикатските изкавания. А закона за движение по пътищата еднакъв и тук и там по разбираеми причини.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
knososs написа:ele написа:Не разбрах до 50 км/ч какво правим - с ръката през прозореца и чистим ли, ако чистачките не работят? И къф е тоя таен продукт, че и ние да си го сложим?Не разбрах като са веригите в багажника, това как подобрява безопасността и спокойствието?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:knososs написа:ele написа:Не разбрах до 50 км/ч какво правим - с ръката през прозореца и чистим ли, ако чистачките не работят? И къф е тоя таен продукт, че и ние да си го сложим?Не разбрах като са веригите в багажника, това как подобрява безопасността и спокойствието?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Тук никой не ти прави проблем, че ти капе антивриз от радиатора, или масло от ДВГ, ама я пробвай в една "бяла държава" !? Една капка на асфалта и си до там с тарикатските изкавания.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар