siluro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте място за ядрено-магнитен резонанс?
Collapse
X
-
Направление няма. Има пусната заявка към здравната каса. Диагноза също няма, защото още не е минал прегледът, но има силно предположение за скъсан менискус. След доста проверки на различни сайтове на медицински центрове и болници, стигнах до извода, че апаратурата на всички болници е най-новата, най-модерната и дава най-ясните и качествени образи. Както и вашите съвети ми помогнаха да разбера, че всеки препоръчва някъде, където е ходил и има опит. Но една болница малко се откроява от останалите и може би тя ще е Избраната. Ама няма да и кажа името, щото не искат да си плащат за реклама.
Коментар
-
Оги, братлето имаше проблем с нещо в долния край на гръбнака и едва ли не всички му даваха операция и след това -ограничена подвижност.Професора от София го прати в Търговище с разчитане от д-р Джендова.Излезе киста и сега играе футбол на 57години.Мога да ти събера още информация ако трябва.По здравна каса е всичко.УспехУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Не е толкова лесно това артроскопията.Шибат ти спинална упойка в гръбнака и ръчкат в коленната става поне час.После десет дни с патерички.Иначе е малкия дявол,защото ,ако има разкъсани връзки тогава си е таковало м....та.Важното след такива интервенции да се слушат докторите и да изпълняваш следоперативното възтановяване като хората-раздвижване,упражнения,фитнес и т.н.Моя крак все още не е като другия,т.е. мускулната маса не е същата,макар че минаха почти четири години.Волно или неволно го предпазваш и не го натоварваш.Успех.
Коментар
-
Преди 3 дни - в понеделник на 10.11 бях на ЯМР - тук http://www.euromedic.bg/home.aspx в гр. Стара Загора. Изключително съм доволен от обслужването, но едва ли ще ти свърши работа при положение, че в София има много повече възможности. Успех!!!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар