В София. Евентуално ако работят и по здравна каса - ще е добре. Ако не - то има ли някаква съществена разлика? Доколкото разбрах, има различни видове уреди, които го правят. Какъв да търся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте място за ядрено-магнитен резонанс?
Collapse
X
-
Re: Препоръчайте място за ядрено-магнитен резонанс?
ogi28b написа:В София. Евентуално ако работят и по здравна каса - ще е добре. Ако не - то има ли някаква съществена разлика? Доколкото разбрах, има различни видове уреди, които го правят. Какъв да търся?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
-
Миналата година ми се наложи да търся и ползвам услуги за ЯМР.Насочиха ме към "МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ СОФИЯМЕД"/просто така го копирах с главни букви/.Останах очарован от вниманието и най-вече от професионализма на служителите там.Доколкото разбрах техниката е една от най-съвременните,а и работят по клинични пътеки,което е важно за тебе!пп.Контраста ако изобщо има нужда/при неясна картина е или 60 или 90лв/не помня/,защото при мене не беше необходимо!LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
ogi28b написа:Какъв тип са скенерите в тея болници? Тунелни? Някой може ли да каже нещо повече за скенера в ДЦ Спектър, например (води се отворен тип), и като цяло дали има разлика между тунелните и отворените? Тоя на Спектър (според сайта) е най-ново поколение на Хитачи.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
ogi28b написа:ЯМР. Не знам защо му викам скенер, нали уж пак нещо те гледа, сканира те, де да знам какво те прави.1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
ти кажи какво горе долу ще се снима по темата имам наблюдение над този в ВМА доста добър доволни сме ходили сме и в Александровка преди години но там май нещо се сбърка ЯМР-то и все във ВМА ходим от тогаваШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Humppa
Аз съм ходил в УМБАЛ Света Анна. ЯМР на коляно. С последваща артроскопия в Св. Панталеймон на бул. Ал. Маринов.
Коментар
-
ogi28b написа:А в какво точно се изразява "доволството" ти от ЯМР-то? Ще се снима крак.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Жена ми доста често прави Ямр,3 пъти само тази година, добри са в Иван Рилски и 2градска болница(до френската гимназия) като втория е най - съвременния. Предполагам че доста зависи и какво ще снимат.Това със здравната каса го забрави дават много малко направления и отделно ги гледа комисия в здравната каса за да го получиш, така че след 3 месеца ако си късметлия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар