Какво ще кажете за товаhttp://sofia.dir.bg/news.php?id=17748064 то и преди имаше такива решения но не се изпълняваха много има и много недомислици като С промените Табелите Рекламите ще могат да се изписват само на български, но могат да се дублират и на друг езикили /първа зона се забранява и поставяне на фирмени информационни табели/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Без реклами в центъра и преместваеми обекти -Тъпотията наСОС
Collapse
X
-
Че супер е, кво - нали искате да ви е красиво, чисто... То не става само с мрънкане, става с такива стъпки. Ако си направите труда да си мръднете задниците из по-малките, и не толкова, градове и видите за каква мизерия, мръстия и цигания става въпрос, няма да се оплаквате изобщо. Честно казано, бих се радвала, ако Варна имаше такъв кмет.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Че супер е, кво - нали искате да ви е красиво, чисто... То не става само с мрънкане, става с такива стъпки. Ако си направите труда да си мръднете задниците из по-малките, и не толкова, градове и видите за каква мизерия, мръстия и цигания става въпрос, няма да се оплаквате изобщо. Честно казано, бих се радвала, ако Варна имаше такъв кмет.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Че супер е, кво - нали искате да ви е красиво, чисто... То не става само с мрънкане, става с такива стъпки. Ако си направите труда да си мръднете задниците из по-малките, и не толкова, градове и видите за каква мизерия, мръстия и цигания става въпрос, няма да се оплаквате изобщо. Честно казано, бих се радвала, ако Варна имаше такъв кмет.
Коментар
-
chaveto написа:Забраняват да се поставя без знанието на някой Ако искаш да поставиш ти казват къде и явно след като си платиш.punto HGT
Коментар
-
Ами логично е да ми е бащиния, след като е мой магазина примерно, откъде накъде, някойще ми казва какво да правя.И откъде накъде за реклама над магазина, тежаща 15кг., размер 200х60 ще ми искат проект и 600лв?За нещо което се слага точно за 15мин.?Хубаво е да има някакъв ред за тия неща ама прекаляват.Забелязал ли си колко магазини си махнаха рекламите?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Както и да го изопачавате, идеята е ясна - да съберат едни пари.Според теб логично ли е да искат 600лв. и проект за нещо, което е елементарно? Проект за да пробия 4 дупки?И сигурно ще те разкарват 5 пъти насам-натам до общината.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
-
Абе ко ти се стоварят 15 кила на главата, няма да е много елементарно... Те всички така викат - 4 дупки, елементарно, ама от толкова елементарно има умрели хора.Според мен в идеалния център е абсолютно логично, ако не искаш да е цигания.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Че супер е, кво - нали искате да ви е красиво, чисто... То не става само с мрънкане, става с такива стъпки. Ако си направите труда да си мръднете задниците из по-малките, и не толкова, градове и видите за каква мизерия, мръстия и цигания става въпрос, няма да се оплаквате изобщо. Честно казано, бих се радвала, ако Варна имаше такъв кмет.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
vital написа:То понеже на другите места е фрашкано с табели. То табели център няма, от към черния кос табелите за начало и край на София са целите скрити от храсталаци...Всеки път като карам чужденци ме питат, "ама влязохме ли в София вече..."FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ele написа:Абе ко ти се стоварят 15 кила на главата, няма да е много елементарно... Те всички така викат - 4 дупки, елементарно, ама от толкова елементарно има умрели хора.Според мен в идеалния център е абсолютно логично, ако не искаш да е цигания.Ex Fiat 126P
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар