Забелязвам вече 3-та година, че като пуснат парното, след 12 часа някой си играе с него. Чувам разни скърцания и развивания все едно в продължение на някви минути. Възможно ли е тия над нас или под нас да правят някакъв трик? Има няма през 1, 2 седмици ги чувам тия звуци, а те се пренасят добре по тръбите. Явно чакат да заспят всички и почват да правят магии, но не мога да се сетя какви точно. Джаджата е на парното, дето ти отчита. По какъв друг начин лъжат нещата? Ще ги ***пиийп*** и ще ги сецна другия път, ама пък и не знам от кой етаж го правят.Цензурирано. Колега без такива, моля те!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Можеш ли да си играеш с парното?
Collapse
X
-
AdViSoRa написа:Чувал съм за случаи в които хората направо сменят радиаторите с такива, без топломер. Може да сменят радиаторите.
Коментар
-
AdViSoRa написа:Чувал съм за случаи в които хората направо сменят радиаторите с такива, без топломер. Може да сменят радиаторите.Това трябва да се пита специалист, да каже Е или НЕ Е възможно да има шашми...може кранчетата да им скърцат - не се знае
Коментар
-
qnkov написа:И крайния резултат трупа ли се върху останалите във блока от техните магии?style34 написа:При нас топломера е отвън на апартамента в едно табло, директно на тръбата и няма как или поне аз не знам как може да се пипа.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар