Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прехвърляне на автомобил без голям талон ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прехвърляне на автомобил без голям талон ?

Имам един дъртичък, но много даракоустойчив Форд. Води се на фирма, която закривам. Искам да си го продам на новата фирма.Проблемът е, че големият талон е загубен. Знам, че може да се продаде без него. Но какво става като отида в КАТ за смяна на собственика без голям такон?Ще ми издадат ли нови голям и малък? Или?Фордът си остава в София, но ще бъде в друга община - от Дървеница - във Възраждане.Благодаря

Не знам кой ще е тоз нотариус, който да ти го прехвърли без голям талон.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мисля че първо трябва да си извдаиш нов голям талон на старата фирма.После да си го продадеш и смениш пак талоните.
      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Мда, нов голям талон... за целта се минава и каналите, проверяват наново номерата на рама/двигател.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Нотариус не е нужен при прехвърляне между фирми. Само фактура и договор ( не се заверява от нотариус).

Коментар

Immortal написа:
            Нотариус не е нужен при прехвърляне между фирми. Само фактура и договор ( не се заверява от нотариус).
            Имаш грешка, И аз така си мислех , но днес се наложи да минем през нотариус.
            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Може без голям талон. Питал съм.Въпросът е после в КАТ какво правим...

Коментар

Working...
              X