Трябват ми 5-10 карти за Кюстендил - имам проявен интерес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:blue_coconut, заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение. Утре конкретно ще ходя.
Коментар
-
Pecho написа:Заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Здравейте, след загуба на портфейла ми с всички налични документи и картата ми си замина. Как мога да се сдобия с нова, за Пазарджик става въпрос.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа: Преглед на мнениетоСъвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).
Коментар
-
Pecho написа: Преглед на мнениетоНаписаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.
За газ не знам.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Така е. Като чекират картата и казват "я, тази е с най-голяма отстъпка" . Единствена по-голяма има на лукойл събота и неделя -10 ст. Ама през седмицата е 6. И без да е реклама, тази зима на -22 всички обикновенни нафти без добавки замръзнаха, само на Еко не!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар