Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Pecho написа:
    [/b]Към Stann: ако никой не се е свързал с теб за карта, моля изпрати ми на ЛС данните и ще ти изпратя.
    Беше писал на мен, но не си позволих да пратя от тези за Пловдив, тъй като очаквах, че има човек за Сливен. За това и писах в другия раздел, за да вземете отношение как да се процедира.

Коментар

Колеги, моля ви да не коментирате в тази тема различни неща от темата за разпоространяването на картите и информация за актуалните отстъпки! Такива неща като на кой му сипали вода, на кой колонката му отчита грешно и на кой му сипали 80 литра газ в бутилка 25 литра - коментирайте ги в други теми. Тази тема касае само картите за отстъпка на ЕКО, които се предоставят за нашия форум, както и тяхното разпространение. Също и отстъпките, които се ползват с тези карти. Ако продължавате в същия дух, темата ще стане безсмислена.Относно разпространението - както съм писал и напред в темата - моля, изпращайте ТОЧНИЯ си пощенски адрес. Точен адрес е това (пример):1. Пощенски код2. Населено място3. Адрес: улица, номер / ж. к., номер на блок, вход, номер на апартамент, 4. Име на получателяАко някое от тези неща липсва, дори и да ви изпратя картата, тя може да бъде върната. Най-често се забравя пощенския код. Това означава напразно заплатени разходи за услугата и (в моя случай) 25 минути изгубено време.Колега Stann, моля, изпрати ми ТОЧНИЯ си пощенски адрес в лично съобщение.Хората, на които съм изпратил карти за разпространение, нека да ги разпространяват само в града си, лично, а единичните бройки ще ги изпращам от София по пощи и куриери. Ако някой изрично иска да получи картата си чрез куриер, мога да изпращам по Еконт, като разходите по получаването ще са изцяло за сметка на получателя. Напомням, че картите са безплатни и всеки желаещ може да получи, като в замяна предостави информация за контакт - имена, телефон, и-мейл адрес. Разпространението им също е безплатно за получателя в случаите, в които изпращаме чрез БГ Пощи.

Коментар

На колегата Stann карта мога да му дам аз, ще си ходя по Великден.Ако досега не сте задвижили процедура по изпращането му и ви мързи да ходите до поща/Еконт...

Коментар

Оги вече му е изпратил карта.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колеги, току-що получих информация, че картите с магнитна лента са извадени от употреба, считано от 01.04.2015. При опит да ползвате отстъпка с такава карта, касиерите няма да я приемат, а дори и да опитат да я използват - системата за разплащания ще я отхвърли. Изпратил съм карти за разпространение в Сливен на колегата eh4ev07. Ако той иска - може да напише свой телефон за връзка или друг начин за контакт с него.

Коментар

Телефон за връзка с мен относно карти стикери или каквото и да е е 0898 660 650. Не че в темата с телефоните го няма де...... Под всяко мое мнение трябва да има и бутон за скайп които също е активен.
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Не че се оплаквам, напротив - хваля се Ама някой има ли представа дали нашите карти са с по-голяма отстъпка за някои горива ?Вчера заредих газ на Еко-то на Шипченски и касиера се втрещи, че отстъпката за газ е два пъти по-голяма, отколкото на други карти (това по негови думи). И това е факт (за първи път ми се случва) - вместо обичайните 40-50 с’тинки отстъпката този път за същото количество беше близо левче (не помня точно деветдесет и колко стотинки беше и го закръглям)Така ли ще е вече или просто без да искам съм хванал някакъв еднократен бъг ?
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Не съм получил информация за различна отстъпка спрямо останалите карти и това, което е обявено на сайта. Вероятно си хванал някоя незнайна промоция.

Коментар

и аз съм изненадан приятно с отстъпка :Dв неделя заредих 22. 739 литра дизел, за които платих 49,57лв и получих отстъпка 1,82лв. По мой сметки около 8ст/л. Довечера ще снимам касовия бон, като потвърждение на думите ми.
                    Nuova Croma - so far...so good
                    Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
                    Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

В град Русе може да вземете карта от Драго, само в работно време, тел. 0878229922 , магазинa за масла и акумулатори на ул. Борисова 111. При получаване на карта трябва да му оставите две имена, телефон и мейл за връзка.

Коментар

Би било добре това да се добави в мнението, където са изброени и останалите градове, за да бъде по-лесно откриваемо, още повече защото във водещото мнение има линк към онова мнение. Едва ли някой ще се сети да провери за Русе на 6-та страница. Аз не мога да го направя, защото са изтекли 24 часа от публикуването на онова мнение и не мога да го редактирам.

Коментар

От къде мога да се сдобия с карти?
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

За Габрово и Севлиево аз имам още 4 5 карти