cs_aleksandar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Най-после и Любо си получи картата. Качвам снимка. Виктор Щерев, в по-предното си мнение писах за това. Картите ви са заедно с всички останали и са участвали всеки път. Само че като копирам имената тук, явно съм сбъркал, защото не вървят поред и съм пропуснал някои. Всъщност Любо взе та спечели
Коментар
-
За Събота и Неделя отстъпките вече са:Diesel EKOnomy: 0,06 лв/литърA95 EKonomy: 0,06 лв/литърAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не знам дали има смисъл за тези карти EKONMY. Вчера на ЕКО бул. Черни връх, тръгвам да зареждам, а колонката стартира с 20 стотинки, без да съм сипала и милилитър. Извиках управителя, а той ми наговори един куп глупости, от сорта на : така ставало, когато дълго време не била работила. Питах го защо това не се случва в Австрия, Германия, Дания на бензиностанциите. Седи и мига на парцали, вика аз ще ви върна 20 стотинки. Ха, ха,не е въпроса за тези стотинки, защо например не тръгва с минус 20 ст. Така че, икономииите от картите, те си ги взимат :D
Коментар
-
petkova88 написа:Не знам дали има смисъл за тези карти EKONMY. Вчера на ЕКО бул. Черни връх, тръгвам да зареждам, а колонката стартира с 20 стотинки, без да съм сипала и милилитър. Извиках управителя, а той ми наговори един куп глупости, от сорта на : така ставало, когато дълго време не била работила. Питах го защо това не се случва в Австрия, Германия, Дания на бензиностанциите. Седи и мига на парцали, вика аз ще ви върна 20 стотинки. Ха, ха,не е въпроса за тези стотинки, защо например не тръгва с минус 20 ст. Така че, икономииите от картите, те си ги взимат :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
veselin10 написа:Идеята на картите от форума е малко по-друга.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho, никой никого не кара да взема карта и да ползва непременно гориво от Еко. Въпрос на личен избор е (включително кое да взема превес). Не виждам ползата от мнения като твоето и това на petkova88. Дори напротив, смятам, че вредят на форума, защото приходите от картите са основен източник на приходи за издръжка на форума, а вие се опитвате да отказвате хората.Отново ще кажа - дали ще вземеш карта Еко, ще зареждаш ли с нея и ще подпомагаш ли форума по този начин е по желание. А по въпросите за търговската политика, цените и качеството на горивата има къде да пишете на воля. Моля без повече отклонения от темата!Към Stann: ако никой не се е свързал с теб за карта, моля изпрати ми на ЛС данните и ще ти изпратя.Към petkova88: ако все още искаш карта, заповядай на някоя от редовните неделни срещи и ще получиш.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар