Ама изобщо не ги чакай, раздавай ги веднага на който поиска. Като свършат - ще ти пратя пак. Никъде не е казано, че само на колеги от форума или на хора с Фиати трябва да ги даваш. Щом някой ти поиска - даваш му. МОЛЯ, използвайте темата само по предназначение - задавайте въпроси за неща, които не са ясни, ще получите отговор. За уговорки с разпространители - моля, използвайте ЛС.МОЛЯ, не ми задавайте въпроси, на които вече е отговорено по няколко пъти, а просто прочетете темата внимателно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес си получих новата карта,за което искрено благодаря на колегата ogi28b.Изпрати ми я по пощата безплатно с препоръчано писмо/за тези,които не са на ясно/.Регнат съм и в други авто форуми,но нашия е номер 1-винаги можеш да разчиташ на помощ за каквото и да е/казвам го не от куртоазия,а от личен опит/.Благодаря на всички!PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Честито, ползвай си я със здраве! Картите са собственост на ЕКО България и се разпространяват безплатно чрез Форума, независимо къде живеете като населено място.Поради възникнали извънредни обстоятелства, ще отложим с няколко дни първото теглене за ваучер от 100 лева за гориво за тези, които са върнали своята стара карта, така че имате още време. Колкото по-бързо върнете стара карта, толкова по-голям е шансът да спечелите.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Тия вече почнаха да се подиграват със клиентите си на автогаз!Държат най-високите цени на газта и дори с отстъпката пак е по скъпа от другите вериги за горива. пп. При мен има още 11 карти.Който има желание да ми се обади или пише на ЛС.
Коментар
-
AdViSoRa написа:Искам само да вметна, че от началото на Декември, отстъпката ми за 95 бензин е 7ст. всеки ден от седмицата.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
След като Оги писа, че намалят отстъпките зареждах три пъти. Първите два отстъпката беше 2ст , а последния път беше 3ст. Преди това 4ст. Това е за газ. Не мога да им хвана спатиите на Еко.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ogi28b написа:Честито, ползвай си я със здраве! Картите са собственост на ЕКО България и се разпространяват безплатно чрез Форума, независимо къде живеете като населено място.Поради възникнали извънредни обстоятелства, ще отложим с няколко дни първото теглене за ваучер от 100 лева за гориво за тези, които са върнали своята стара карта, така че имате още време. Колкото по-бързо върнете стара карта, толкова по-голям е шансът да спечелите.
Коментар
-
Хората, които са върнали старите си карти, могат да са сигурни, че картите им се съхраняват добре и ще участват в тегленето. Предполагам, че в понеделник ще дам повече подробности, защото има още 1-2 дребни неща за уточняване. Теглене със сигурност ще има, и то не едно, а три, защото има три награди. Неофициално ще ви кажа, че първото теглене ще е на 28.12.2014. Часът и мястото на тегленето ще бъдат обявени предварително, тегленето ще бъде заснето, списък с участниците ще бъде публикуван предварително тук в темата. Ето и наградите - 3 ваучера, заредени с по 100 лева за гориво. Много моля всички, които са очаквали тегленето да стане по-рано, както обявих първоначално - да ме извинят, защото и аз съм хора, и на мен ми се случват непредвидени неща, които отлагат всичко останало на заден план. Благодаря ви за разбирането.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар