При положение, че вратата на входа е заключена- и нея ли ще разбият?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:Жилището е блок с 6-7 входа, в бележката изрично е посочен моя вход,етаж и апартамент. Въпроса е как някой е отишъл без документи за собственост и се е регистрирал някъде пък после аз да му бера ядовете.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Жилището е блок с 6-7 входа, в бележката изрично е посочен моя вход,етаж и апартамент. Въпроса е как някой е отишъл без документи за собственост и се е регистрирал някъде пък после аз да му бера ядовете.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:xx_x написа:kiro_of_the_day написа:...Така, че не скачайте много, че да не амбицирате колегата да направи нещата "по устав".Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
-
Говорих с чси-то и общо взето трябва собственика да отиде при тях и да напише уведомление ,че на този адрес не живее търсеното лице. Трябва обаче да се ходи до ГРАО за да се махне от техните списъци тая смотла. Собственика може ли сам с нот.акт да махне лице рег.на неговия адрес??Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Говорих с чси-то и общо взето трябва собственика да отиде при тях и да напише уведомление ,че на този адрес не живее търсеното лице. Трябва обаче да се ходи до ГРАО за да се махне от техните списъци тая смотла. Собственика може ли сам с нот.акт да махне лице рег.на неговия адрес??
Коментар
-
style34 написа:Ооо, със сигурност ти знаеш, аз затова те питам. Но това ми беше мисълта де - Андрешковци има и от двете страни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:style34 написа:Ооо, със сигурност ти знаеш, аз затова те питам. Но това ми беше мисълта де - Андрешковци има и от двете страни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:style34 написа:Ооо, със сигурност ти знаеш, аз затова те питам. Но това ми беше мисълта де - Андрешковци има и от двете страни.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:Даже и геьове има.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Как стоят нещата ако български гражданин има постоянен адрес извън България, но има недвижим имот в БГ и си посещава имуществото веднъж годишно. Възможно ли е да си намери отключен и изпразнен дома с бележка от ЧСИ?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Как стоят нещата ако български гражданин има постоянен адрес извън България, но има недвижим имот в БГ и си посещава имуществото веднъж годишно. Възможно ли е да си намери отключен и изпразнен дома с бележка от ЧСИ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Аз имах предвид ситуация като тази на колегата pi4_s_bravo. Без задължения към когото и да е, всичко платено до последната стотинка и въпреки това си откриваш имота отворен и изпразнен. Защото никой не живее там и респективно няма кой да влезе във връзка с ЧСИ.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар