Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При положение, че вратата на входа е заключена- и нея ли ще разбият?
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Все ще се намери някой "услужлив" съсед...
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

pi4_s_bravo написа:
        Жилището е блок с 6-7 входа, в бележката изрично е посочен моя вход,етаж и апартамент. Въпроса е как някой е отишъл без документи за собственост и се е регистрирал някъде пък после аз да му бера ядовете.
        При физическите лица пак е по-трудно, но фирма ВСЕКИ идиот може да регистрира на който адрес си иска. В Агенциа по вписванията режима е само регистрационен - не се искат никакви документи. Държавата е България...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

pi4_s_bravo написа:
          Жилището е блок с 6-7 входа, в бележката изрично е посочен моя вход,етаж и апартамент. Въпроса е как някой е отишъл без документи за собственост и се е регистрирал някъде пък после аз да му бера ядовете.
          Ето това с еопитвамда обясня и аз. Проблема е в хората от Общината/ГРАО, които явно са регистрирали лице без документи или с фалшифи такива на твоят адрес, без твое знание. А на въпроса "как", мога да ти отговоря, но мисля, че и ти се сещаш Свърза ли се с ЧСИ - то по тел?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            xx_x написа:
            kiro_of_the_day написа:
            ...Така, че не скачайте много, че да не амбицирате колегата да направи нещата "по устав".
            Срещу добермани каква Ви е процедурата , че понякога и те действат по устав - скачат много и доста лесно се амбицират ?
            Наказателна отговорност ли ти се носи?
            За това че имам куче на колко години затвор горе-долу може да ме осъди ЧСИ ..... предполагам няма да мога да обжалвам присъдата ?
            Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Говорих с чси-то и общо взето трябва собственика да отиде при тях и да напише уведомление ,че на този адрес не живее търсеното лице. Трябва обаче да се ходи до ГРАО за да се махне от техните списъци тая смотла. Собственика може ли сам с нот.акт да махне лице рег.на неговия адрес??
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
                Говорих с чси-то и общо взето трябва собственика да отиде при тях и да напише уведомление ,че на този адрес не живее търсеното лице. Трябва обаче да се ходи до ГРАО за да се махне от техните списъци тая смотла. Собственика може ли сам с нот.акт да махне лице рег.на неговия адрес??
                .Би трябвало да можеш, ако само ти си собственик на имота ще можеш. Ако си съсобственик, със съпругата си например, ще трябва и двамата да ходите. Но наистина го оправи този проблем, за да си нямаш ядове и за в бъдеще.

Коментар

style34 написа:
                  Ооо, със сигурност ти знаеш, аз затова те питам. Но това ми беше мисълта де - Андрешковци има и от двете страни.
                  Андрешко и бирника не ми се връзвата да са две в едно ...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    style34 написа:
                    Ооо, със сигурност ти знаеш, аз затова те питам. Но това ми беше мисълта де - Андрешковци има и от двете страни.
                    Добре де - мизерник, крадец, боклук и бирник - 4 в 1. Така връзва ли се? Има ли ги такива?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      style34 написа:
                      Добре де - мизерник, крадец, боклук и бирник - 4 в 1. Така връзва ли се? Има ли ги такива?
                      Естествено - като навсякъде. Даже и геьове има.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Даже и геьове има.
                        В добрия или в лошия смисъл?

Коментар

Immortal написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          Даже и геьове има.
                          В добрия или в лошия смисъл?
                          Че има ли добър смисъл на тоя въпрос?Или по дръг начин казано, Дидо - да започвам ли да се притеснявам за тебе?
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Как стоят нещата ако български гражданин има постоянен адрес извън България, но има недвижим имот в БГ и си посещава имуществото веднъж годишно. Възможно ли е да си намери отключен и изпразнен дома с бележка от ЧСИ?
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                              Как стоят нещата ако български гражданин има постоянен адрес извън България, но има недвижим имот в БГ и си посещава имуществото веднъж годишно. Възможно ли е да си намери отключен и изпразнен дома с бележка от ЧСИ?
                              Възможно е и то напълно законно, но само ако лицето е имало дългове или неуредени делби с роднини.Законодателството ни е изключително несъвършенно и несъобразено с реалностите в тази насока.Да не говорим пък и че на хората не им пука за закона дори във вида в който го има.

Коментар

Аз имах предвид ситуация като тази на колегата pi4_s_bravo. Без задължения към когото и да е, всичко платено до последната стотинка и въпреки това си откриваш имота отворен и изпразнен. Защото никой не живее там и респективно няма кой да влезе във връзка с ЧСИ.
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X