Вчера на входната врата на блока имаше една бележка за някой си... да се яви за получаване на призовка, но на нея имаше единствено име без никакъв адрес, на това какво му казвате. Тия призовкажии дето минават и лепят бележките дали си свършват работата докрай? Колкото до това ЧСИ да влезе с разбиване на вратата когато ви няма не съм запознат, но надали имат чак такива права, би трябвало да го направи поне пред свидетели, а тогава те ще трябва да потвърдят, че разбиват паравилната врата. Колкото до поста на kiro_of_the_day малко ме учуди, освен ако той самия не е ЧСИ или не спи до такъв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?
Collapse
X
-
NikMar написа:Вчера на входната врата на блока имаше една бележка за някой си... да се яви за получаване на призовка, но на нея имаше единствено име без никакъв адрес, на това какво му казвате. Тия призовкажии дето минават и лепят бележките дали си свършват работата докрай? Колкото до това ЧСИ да влезе с разбиване на вратата когато ви няма не съм запознат, но надали имат чак такива права, би трябвало да го направи поне пред свидетели, а тогава те ще трябва да потвърдят, че разбиват паравилната врата. Колкото до поста на kiro_of_the_day малко ме учуди, освен ако той самия не е ЧСИ или не спи до такъв.
Коментар
-
style34 написа:kiro_of_the_day написа:.......sasho_n2 написа:( може да те накарат да им представиш и документ за собственост)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
NikMar написа:Вчера на входната врата на блока имаше една бележка за някой си... да се яви за получаване на призовка, но на нея имаше единствено име без никакъв адрес, на това какво му казвате. Тия призовкажии дето минават и лепят бележките дали си свършват работата докрай? Колкото до това ЧСИ да влезе с разбиване на вратата когато ви няма не съм запознат, но надали имат чак такива права, би трябвало да го направи поне пред свидетели, а тогава те ще трябва да потвърдят, че разбиват паравилната врата. Колкото до поста на kiro_of_the_day малко ме учуди, освен ако той самия не е ЧСИ или не спи до такъв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Няма как сулъо и пулъо да идва и да ти разбива вратата като си го уведомил че ти живееш в тоя дом.Те да не са някви БОГОВЕ и да правят квото си искат.И бой ще яде и ще го съдя после !!!Към автора на темата,обясни ситуацията в тоя форум,адвокати са и отговарят кое и как .Няма смисъл да си чешем езиците.Има хора с това се занимават.http://www.lex.bg/forum/
Коментар
-
xx_x написа:kiro_of_the_day написа:...Така, че не скачайте много, че да не амбицирате колегата да направи нещата "по устав".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
[quote="style34"]kiro_of_the_day написа:На Андрешко всеки друг му е виновен освен той самия.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар