Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?

Днес се прибирам и намирам бележка от някакви съдебни изпълнители,че щяли на еди коя си дата от моя адрес да изземват движими и недвижими вещи по дело номер ХХХХХХ с длъжник госпожа YYYYYY . Въпросната нито я познавам,нито съм чувал за нея и нямам идея по какъв начин е свързана с моя адрес. По-надолу в бележката пише че щели да ми премахнат ключалките с ключар (най-вероятно не нашия ) ,а аз си мисля дали да не им строша краката с нещо тежко? Изпратих им мейл ,защото най-коректно не са си оставили телефон за връзка, че такава жена тук няма. Остава въпроса какво мога да направя за да не ме занимават с глупости или пък вярно да дойдат да ми отварят апартамента?
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Да правят вятър с уста, но на въпросната дата гледай да има някой на адреса че тия скапаняци имат толкова много права, че няма да се учудя ако влезе у вас и след това да не можеш да му направиш нищо за това че е объркал нещата......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

случка

Има много хора с фиктивни адреси където например теглят пари и после не могат да ги намерят може случая да е такъв . При мен на работата се води един с БМВ Х5 че дължи данъци за колата а там няма въобще такъв апартамент и такива хора от преди поне 15 години от както аз съм на 5 те А иначе за отварянето има и не ключари където може да /помогнат / на съдя изпълнителя .Едно време всичко се е записвало и се е водело на отчет къде какво се отваря сега няма такива неща .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: Частни съдебни изпълнители търсят длъжник на моя адрес?

pi4_s_bravo написа:
        Днес се прибирам и намирам бележка от някакви съдебни изпълнители,че щяли на еди коя си дата от моя адрес да изземват движими и недвижими вещи по дело номер ХХХХХХ с длъжник госпожа YYYYYY . Въпросната нито я познавам,нито съм чувал за нея и нямам идея по какъв начин е свързана с моя адрес. По-надолу в бележката пише че щели да ми премахнат ключалките с ключар (най-вероятно не нашия ) ,а аз си мисля дали да не им строша краката с нещо тежко? Изпратих им мейл ,защото най-коректно не са си оставили телефон за връзка, че такава жена тук няма. Остава въпроса какво мога да направя за да не ме занимават с глупости или пък вярно да дойдат да ми отварят апартамента?
        Добре дошъл в отбора! :D :D :D Почвам да си мисля, че ЧСИ си падат по Кроми. :D :D :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Щото не са ги били Кромаджии явно.
          Фиат Крома 1.9 16v+
          Фиат Браво 1.6 16v
          Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Защо не пуснеш жалба- психологически тормоз, и т.н. от рода? Докато не им се сипе на тия с големия черпак и да си проверявт по-обстойно адресите.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Пратих им мейл ,да видим какво ще ми отговорят и след това ще мисля как да действам.
              Фиат Крома 1.9 16v+
              Фиат Браво 1.6 16v
              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

В София и ние заварихме цялата врата облепена с бележки, че дължи еди коя си някаква си сума. Оказа се дъщерята на хазяите де, поне не бяха объркали адреса, но си е гадно, щото комшиите виждат там нас, а не хазяите. Че и трудно се чистят, мамицата им, с какво лепило са, не знам.

Коментар

ЧСИ е длъжен по ЗАКОН, ако не намери дадино лице на постоянния или настоящият му адрес да му залепи уведомление, с което го известява в 14-дневен срок да отиде в кантората му и да си получи книжата.Ако не отиде да ги получи - лицето се счита за уведомено и му се назначава т.н. "особен представител" - адвокат, който да му защитава правата. Горното е уредено в чл. 47 от Гражданско-процесуалният кодекс.Преди това ЧСИ е направил справка в НБД "Население" /ГРАО, ЕСГРАОН/ за постоянен и настоящ адрес.ЧСИ не е виновен, че някой джвръкавец или някоя шмръкла не си е сменил адреса.Най-редовно се случва някой да е живял под наем две седмици на даден адрес и да го е декларирал като постоянен, респ. настоящ и да се води на него, че и по лична карта.Пък после реват "Ама аз не съм уведомен"Ами как да те уведомя бре аланкооолу - освен права в тая държава има и задължения ама всеки си пита оная работа.Все ревете тука,е нямало закони.Закони има много и едни от тези, които ги налагат, изпълнявайки СЪДЕБНИ РЕШЕНИЯ са ЧСИ. Когато тръгнат да си вършат работата обаче, такива като Вас тръгват веднага да им трошат това-онова. Големи смелчаци сте. Браво.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз живея от 10 години на това място, а преди това мои роднини от 90-та година го имат. В тоя период такава смотла не е имала нищо общо с нас , това че някой е казал че живее там проблема си е на тези които му вярват без документи черно на бяло- нали за да се регистрираш някъде трябва собственикът заедно с нотариалния акт и още една камара документи. А това че не успяват да си открият истинския длъжник си е проблем на ЧСИ , аз ли да ида да им го търся за да му давам бележките и реално да е уведомен човекът? Те да имат късмет да ми завлизат в жилището щото са смотаняци па да видиме дали няма да стане цирк.
                    Фиат Крома 1.9 16v+
                    Фиат Браво 1.6 16v
                    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Ако ще се бият съдии изпълнители звънкай! Искам и аз да се включа! :D
                      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
                      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
                      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

Вижте, хората си вършат работата, съгласно законодателството и не мобжете да им се сърдите. Проблема в случая не е в ЧСИ-то, а в хората от ГРАО и общината, които по някаква причина са регистрирали на твоя адрес лице, което очевидно не обитава имота. Попринцип при регистрация в Общината следва да се представи нот. акт или вписан договор за наем. Явно някой обаче не си е свършил работата. При ЧСИ-то пристига делото и адресната регистрация на длъжника - съответно той е длъжен по закон да уведоми длъжника за предприемане на действия. Както и да е - идеята ми е, че вина в случая няма ЧСИ-то, в това трябва да сте убедени.Колега, виж кое е ЧСИ-то, и потърси кантората му в Google - от там телефона на кантората, обади се и им обясни, че на този адрес няма такова лице, което те търсят ( може да те накарат да им представиш и документ за собственост). Ако не успееш да го откриеш, напиши тук имента му и ще потърсим координати.

Коментар

TopnegoTo написа:
                          Ако ще се бият съдии изпълнители звънкай! Искам и аз да се включа! :D
                          Ако с тоя съдия има и някоя негова млада помощница за доебава*не викайте и мен !!! :D

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            .......
                            Добре де, кажи в случая на колегата какво трябва да се направи, за да не ти нахлуят в апартамента. Ако ме няма и тия влязат и ми изнесат нещата какво правим??? Какво следва и каква вина има живеещият там?Ти най-добре можеш да даеш съвет какво е правилно да се направи, за да се избегне недоразумението.
                            sasho_n2 написа:
                            ( може да те накарат да им представиш и документ за собственост)
                            Що? Значи аз да ходя, да си губя времето и да се занимавам с ЧСИ??? Че и документи да им нося? От къде на къде?
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              .......
                              Добре де, кажи в случая на колегата какво трябва да се направи, за да не ти нахлуят в апартамента. Ако ме няма и тия влязат и ми изнесат нещата какво правим??? Какво следва и каква вина има живеещият там?Ти най-добре можеш да даеш съвет какво е правилно да се направи, за да се избегне недоразумението.
                              sasho_n2 написа:
                              ( може да те накарат да им представиш и документ за собственост)
                              Що? Значи аз да ходя, да си губя времето и да се занимавам с ЧСИ??? Че и документи да им нося? От къде на къде?
                              Този въпрос, както написах и по-горе, следва да отидеш и да го зададеш на хората в общината - да попиташ колко лица и на какво основание са регистрирани хора на твой адрес.Съдия-изпълнителя е в законовото си право в случая.

Коментар

Working...
                              X