ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
http://front.bg/bulgaria/economy/sof...-avtogazПод тая статия има толкова интересни коментари, че си е за темата с абсурдите, но все пак тука реших да я тУрА.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Днес заредих метан в Пловдив от Глобал Комерс (Кършака, автогара Север) на цена от 1.32/кг и даже си помислих, че има някаква грешка, понеже до сега все на 1.48/кг бях зареждал. Погледнах в сайта на фуело обаче явно не са обновили цените, понеже за същата метан станция ми показва 1.48/кг. Та явно най-накрая и метана започва да се бори с конкуренцията след масовото поевтиняване на всяко друго гориво, което може само да ме радва. Дано да падне още :ДFiat Brava SX 1.6 16v 103hp 99г. Метан
Коментар
-
За желаещите да налеят гориво с отстъпка споделям кода. GAZPROM benzinostancii s praznichna otstapka za loyalni klienti. Prez slednite dni 01.05, 02.05 i 06.05 vzemi 10 st/l za benzin i dizel i 7 st/l za avtogas s tozi kod: 516364. Spodeli koda s priateli - nqma ogranichenie na pokupkite s otstupka.
Коментар
-
didich написа:Ми тука в наше село голямо освен да се молим Марешки да направи бензиностанция, че всички лапачи да си намалят цените.
Коментар
-
didich написа:Мутра мутра ама ей на президент ще става , а стане ли сметай БГ ще стане като Венецуела, бензин 30ст/л, газ 15ст/л До сега тоя модел се е доказал многократно в БГ, дойде някой, обещае нещо и го слагат на престола, ама това е друга тема
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар