Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що тъй приказвате? Днес сипеха газ на 71 ст.
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ние У Шопско, май няма да ги видим тия цени ЛПГ-то още е на 0,88лв
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
        Да. Тук е по-евтино горивото, но идеше реч за една нова бензиностанция на входа на голям комплекс, коятостартира с цени около 20 ст. по-ниски от конкуренцията наоколо. 20 дена по-късно цените на веригите в комплекса почти се изравниха. Тази седмица беше интересна. В ДЕГА дизелът стигна цена до 1.72, а в Газпром остана на 1.69. На другия ден табелите се завъртяха Газпром 1.72, Дега 1.68. От няколко дни Газпром закова на 1.70, а ДЕГА - играе с 2,3 ст, надолу и нагоре. Лошото е, че и двете вериги дръзнали да се разграничат от цените на брат’чедите ЛУКойл и Петрол сега се въртят около тяхното 1.73, което не е мръднало от таблата им вече месец. И ако за ДЕГА съм в неизвестност от къде зареждат, за Газпром съм сигурен, че цистерните им идват от Костинброд, където е складовата база на НИС Петрол. Така, че не намирам някакви обективни обвързаности на Газпром с рафинерията ЛУКойл и дъщерните им бензиностанции за да продават на сходни цени и то в конюнктура среда, когато объркването в борбата за пазар ни докараха в града цени от 1.50 за литър нафта.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kay_ написа:
          На ЕКО-то, за което говорех с отстъпката можеш да заредиш на 0,74лв/л, палиш звяра събота или неделя когато движението е по нормално, правиш си една разходка и зареждаш до горе, после цяла седмица не го мислиш
          punto HGT

Коментар

В Сливен газ на 70ст, някъде имало и стотинка-две по-евтино ама не ми се търси :D
            Drive It Like You Stole It | Гараж
            RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

donnna написа:
              На Дега, дълго време беше 67-68 стотинки, ама май цените са тръгнали нагоре.

Коментар

stilo_new написа:
                donnna написа:
                На Дега, дълго време беше 67-68 стотинки, ама май цените са тръгнали нагоре.
                Ама те и цените на петрола вече не са 30-32 долара, а минават 40 долара на барел...

Коментар

Е тъй де, никой не оспорва този факт... Същност бе друга че кога стремглаво падаше "играчите" се ослушваха кат лисугери, а кога пое нагоре лека полека, ти мигом се"презастраховат". А "ДЕГА" са си точно баш мишоци, от тези "полевките".
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тази сутрин случайно попаднах на това http://sekirabg.com/98753298572398-2/Колегите от Варна да кажат вярно ли е, защото звучи нереалистично вече. :D

Коментар

Не че ви дразня - днес на път за Русе напълних до ръба на капачката в Айтос на Марешки - дизел на 1.55 лв

Коментар

Пък тук само се "любуваме" на поредното обгазяване от завода и си сипваме доволно скъпо гориво.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

По тъпото е,че в момента в Айтос зареждат на Лука понеже свалиха цените от няма накъде. Против съм да подпомагаме монополиста,не им давайте пари.
                          Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                          Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Напоследък забелязвам, че данните за цените на горивата на Фюело сайта са остарели, понякога с повече от седмица. Има ли някаква алтернатива за преглеждане на актуалните цени по бензинстанциите?

Коментар

charliii написа:
                              По тъпото е,че в момента в Айтос зареждат на Лука понеже свалиха цените от няма накъде. Против съм да подпомагаме монополиста,не им давайте пари.
                              На бензиностанциите на Петрол и Лукойл ли да зареждаме, където нафтата към днешна дата е точно с 0.20 лв. по-скъпа от тази в Айтос, па макар и да идва от едно място ?
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Приказката ми беше,че в Айтос свалиха цените заради Марешки и отново почнаха да зареждат по другите бензиностанции. Лично аз,като минавам от там ходя до Марешки,не давам лев на другите лакомници.Където няма,всеки си зарежда от някъде.Това е.
                                Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                                Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Working...
                                X