Газпром са вече на 1.62 лв. дизела. Това е официална цена по табло. Газта - не видях на каква цена е, но имаше опашка на газ колонките им към 12.20 часа.Това е в Меден рудник. Към 10 часа Дега не работеше поради строително - монтажни работи и явно Газпром се оказаха съобразителни.На Лукойл е 1.73 - дизела. Да си го имат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Вчера заредих дизел. От доста време отстъпката ми е 7 стотинки през уикенда, но пък вчера ме изненадаха и ми дадоха 10 стотинки. И така от 1.97 го дадоха за 1.87 на литър. :Dп.п. За първи път направих над 30 часа работа на колата с един резервоар. 30.75 часа. Следващата ми цел е да направя 31 часа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ntodorov написа:Газпром са вече на 1.62 лв. дизела. Това е официална цена по табло. Газта - не видях на каква цена е, но имаше опашка на газ колонките им към 12.20 часа.Това е в Меден рудник. Към 10 часа Дега не работеше поради строително - монтажни работи и явно Газпром се оказаха съобразителни.На Лукойл е 1.73 - дизела. Да си го имат.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Бива. Газпром се усетиха. Иначе от 28.02 до 03.03. бяха почти безработни. :D Тази на Кишишев в Меден рудник ми е слабост. Там си пия каЙфето, когато съм в работен режим. Впрочем още с кодовете и отстъпката от 10 ст. показаха тази готовност да поддържат по-скоро ниската цена, но с появата на ДЕГА първи от "големите" наоколо "дръзнаха" да пипнат цената с 12 ст. надолу. Интересно стана, а пътят ми към дома и работа ще минава в разсейване по ценовите табла. :PВъпреки това се чувствам морално ангажиран към ДЕГА и само там ще пълня.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Струва ми се, че дните на евтините горива вече са преброени. Наглеците само чакат да се уталожат малко нещата с недоволството и ще почнат да вдигат цените, защото петролът значително е поскъпнал - от 26 долара за барел вече е над 41. Междувременно и доларът поскъпна, така че до дни очаквам повишението по бензиностанциите да започне.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Бургас. Газпром, днес към 13.00 часа.Дизел - 1.62, газ 0,69.Вчера по обяд към 12.30 ги зареждаше голяма цистерна "Скорпио". Разбрах, че пътуват от базите на НИС в Костинброд. Днес към 13.00 часа дойде нова такава. Продажбите им явно вървят добре.Франчайзинг-ът на Петрол продаваше на 1.58 - нафтата ( без отстъпки), докато на 30 метра от нея "истинския" Петрол продаваше на 1.72.ДЕГА на 50-60 метра в северна посока от тях продаваше на 1.62 ( имат отстъпки от 5 до 10 ст.), малко по-встрани ЛУКОЙЛ си стои на 1.73. Явно отлежава.A17DTС/S
Коментар
-
stilo_new написа:ntodorov написа:ДЕГА на 50-60 метра в северна посока беше на 1.62 ( имат отстъпки от 5 до 10 ст.),.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:stilo_new написа:ntodorov написа:ДЕГА на 50-60 метра в северна посока беше на 1.62 ( имат отстъпки от 5 до 10 ст.),.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Точно в деня на откриването заредих и то 30Л. ама "очакваха" карти... И те там са една схема, ама хайде...A17DTС/S
Коментар
-
"ДЕГА" се включиха и те в "несъществуващия" картел. Първо че почти изравниха цените с останалите вериги и честно казано не знам какво би ме привлякло да зареждам повече там, а предвид вече тривиалното "Ми ч`те кар`те тъкмо свършиха" пък съвсем...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:"ДЕГА" се включиха и те в "несъществуващия" картел. Първо че почти изравниха цените с останалите вериги и честно казано не знам какво би ме привлякло да зареждам повече там, а предвид вече тривиалното "Ми ч`те кар`те тъкмо свършиха" пък съвсем...A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар