Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dilyan-Z написа:
    Много е 1,68 за новата,аз вчера сипах на лазурската на 1,60,с отстъпката дойде на 1,55.Мернах картата на друг зареждащ и беше на 10ст отстъпка,аз съм с 5ст
    Тези пък и те, по 10 пъти на ден си менят цените... Към 14ч. следобед цената беше 1.62лв.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Така че не ми говорете, че Марешки бил разбил монопола с неговата 1 бензиностанция във Варна.
      Дидо. Не го признаваш Марешки и туЙ то. :D Кой е разбил монопола не се наемам да твърдя, но Марешки (сигурен съм, че той е част от една голяма фасада)първи дръзна и разбърка екскрементите с цени от 10 до 15 % по-ниски. Никак не е малко. Имал Марешки една бензиностанция във Варна, но разкри планове и идеи да прави вериги бензиностанции в страната. Няма как да действа на пазара незначително, а ако не беше фактор, щеше ли веригата бензиностанции ЛУК ойл ( само за нея разбрах) да държи цени на 1.76 в Бургас, а във Варна по същото това време да продава на 1.60 дизела си ?
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Просто не се стърпях: https://www.facebook.com/13932308610...1/?pnref=story
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ntodorov написа:
          Опс. ДЕГА в Манхатън още не е отворила, но пък таблото и светна с цени: Дизел 1,68 - без отстъпката е това, а чувам, че щераздават карти за такива.На Газпром днес имаше суматоха и предполагам, че след промоциите с кодовете ще смъкнатцената. Оживление на пазара за горива забелязвам в Бургас...Марешки им задиша във врата и мискинитениЙедни започнаха да се "актуализират". :P ...
          Вече работи и имаше зареждащи автомобили. Дизел 1.60лв.

Коментар

ntodorov написа:
            Така че не ми говорете, че Марешки бил разбил монопола с неговата 1 бензиностанция във Варна.
            Дидо. Не го признаваш Марешки и туЙ то. :D Кой е разбил монопола не се наемам да твърдя, но Марешки (сигурен съм, че той е част от една голяма фасада)първи дръзна и разбърка екскрементите с цени от 10 до 15 % по-ниски. Никак не е малко. Имал Марешки една бензиностанция във Варна, но разкри планове и идеи да прави вериги бензиностанции в страната. Няма как да действа на пазара незначително, а ако не беше фактор, щеше ли веригата бензиностанции ЛУК ойл ( само за нея разбрах) да държи цени на 1.76 в Бургас, а във Варна по същото това време да продава на 1.60 дизела си ?
            Не ме четеш и туй то.Писах по-горе, че много преди мафиотът Магарешки да се сети да продава горива, в много градове имаше бензиностанции, продаващи на много по-ниска цена. И те не бяха 1, а доста повече. Примери от преди 2-3 години са бензиностанциите в Стара Загора (например местната верига Зара), които бяха повлияли и на цените на големите вериги в града. Също така Враца с техните БГ Ойл и НикОйл - срещу тях Еко-то продаваше на техните цени, но в същото време РомПетрола на международния път си продаваше на "нормални" цени.Това са все мои лични наблюдения от преди 2-3 години.Но тогава никой не говореше за това.Появи се мутрата Магарешки с 1 бензиностанция във Варна и изведнъж направи революция. Как ли пък не. Медиен шум с незнайна цел. Или не толкова незнайна?Дали има нещо вярно?

Коментар

Наистина не се четем Дидо.:D Повтарям се с предния си поуст.Малки бензиностанцийки имаше бол, ама ни една не повлия на горивата в София, Пловдив, Варна, Бургас. Па, че Марешки е мафиот, мафиот е и още как. Не твърдя и друго. В по-предни поустове свързани с него изказвах убежденията си, че зад гърба му седят много хора с предизвикани интереси. Убеден съм. А, че този пазар се разбуни след неговата/тяхна поява, а КЗК призна картела чак сега, няма как да не ни навяват мисли, че се появяват значими играчи на пазара. Марешки е фасада - за мен няма значение името, важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.ПС: Пък за Марешки можем да четем много. И хубаво и лошо. Зависи, кой на кого плаща. Ей това ни е журналистиката.Обвиняват го в популизъм, защото искал да става президент и за това продавал евтино гориво и лекарства. Ами дай-боже всичките ни управници да практикуват подобен популизъм. Има още ниши. Може да се появи "следващия" кандидат и да се заиграе с цената на тока. Що не.
              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                ......., важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.
                Не съм адвокат на "руснакът от ЛУКойл", но продажбите на пазара се реализират от българин - ЛУКойл България.
                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Flow написа:
                  ntodorov написа:
                  ......., важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.
                  Не съм адвокат на "руснакът от ЛУКойл", но продажбите на пазара се реализират от българин - ЛУКойл България.
                  Все тая кой реализира продажбите. Пая нЪл отива при руснака.
                  A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                    Flow написа:
                    ntodorov написа:
                    Все тая кой реализира продажбите. Пая нЪл отива при руснака.
                    Е, щом си им чел договорите, к’во беше - ти по-знаеш. Аз не съм и не знам

Коментар

Flow написа:
                      Е, щом си им чел договорите, к’во беше - ти по-знаеш. Аз не съм и не знам
                      Кви договори бе? ЛУКОЙЛ България може да е регистрирана в България, но е 100% РУСКА компания. Еднолична собственост е на офшорната компания Лукойл Юръп Холдингс, регистрирана в Холандия. Говорят, че Валентин Златев, освен изп. директор на Лукойл България ЕООД бил и собственик на тая офшорка, но по-скоро си е собственост на ОАО Лукойл, Русия.В крайна сметка парите пак отиват в Русия. Може и да не всичките, но голяма част.

Коментар

Е, щом си им чел договорите, к’во беше - ти по-знаеш. Аз не съм и не знам Confused
                        Колега. Чувствителен си на тема ЛУКойл, разбираемо е - там си вадиш хляба, но не разбирам къде опонираш ?Кви договри, кви 5 лева трябва да съм чел ? Нима не знаеш, кой ти е работодателя ?http://www.neftochim.bg/za-druzhestv...len-savet.html http://www.neftochim.bg/za-druzhestv...avlenie.htmlИ ЛУКойл България http://www.lukoil.bg/Main.do?actionName=managementТова е общодостъпна информация - руснак, роднина, руснак, руснак, руснак, роднина...И що тогава ми се вързваш на "руснакът от ЛУКойл"
                        A17DTС/S

Коментар

Не мога да разбера какво недоволствате срещу Марешки. В цяла Българя цените на лекарствата по неговите аптеки са най-ниски, сега се опитва да направи и това с горивата. Когато откри бензиностанция във Варна, цените бяха над 2,2 за 95 и повече за дизел, а във VM бензиностанцията му бяха по 1,7/8лв. Тогава дизела свърши за 2 3 дена от както е отвори, опашки много. 9 колонки за пълнене перфектно модернизирани, другаде във Варна няма такива на такова ниво. Преди месец бях в Пловдив и там заредих на 1.86 дизел, същия ден - Варна, Марешки 1.48. Вмомента 90% от бензиностанциите във Варна продават дизел на 1.45. Цените на горивата се СРИНАХА от преди година и ги намалиха с нищожно малко. Печалба в този бизнес с по 40 50 ст на литър е брутална и нагла кражба. Сега го нищите кой стоял зад него, а защо не правихте това с картела или вие е кеф да си карате на 2,2, защото ако не беше той под 2лв нямаше да паднат горивата, ако ще и безплатно да продаваха арабите.
                          Fiat Stilo JTD 115 NAV+ 2003

Коментар

ntodorov написа:
                            Нима не знаеш, кой ти е работодателя ?Това е общодостъпна информация - руснак, роднина, руснак, руснак, руснак, роднина...И що тогава ми се вързваш на "руснакът от ЛУКойл"
                            Благодаря Колега, най-накрая и аз да разбера нещо за управляващото тяло на ЛУКойл. Да бе вързвам ти се, точно пък на теб А те, горивата, колкото и да ги дъвчете - днеска ще са тъй, утре иначе.

Коментар

Сутринта видях на два Шела в Бургас газ на 79 ст,на DEGA беше 70..Ама бутилката пълна :D
                              Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                              Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

Благодаря Колега, най-накрая и аз да разбера нещо за управляващото тяло на ЛУКойл.
                                Няма нищо. Сега вече ще си разбрал. Не си се интересувал - не си разбрал. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                                Да бе вързвам ти се, точно пък на теб Wink
                                Не те познавам, но вече дишам по-спокойно. :P
                                А те, горивата, колкото и да ги дъвчете - днеска ще са тъй, утре иначе.
                                Със сигурност, ако ЛУК-чо трябва да се съобразява и с други.Между другото:http://e-burgas.com/archives/131249
                                A17DTС/S

Коментар

Working...
                                X