Dilyan-Z написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Така че не ми говорете, че Марешки бил разбил монопола с неговата 1 бензиностанция във Варна.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Просто не се стърпях: https://www.facebook.com/13932308610...1/?pnref=storyAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ntodorov написа:Опс. ДЕГА в Манхатън още не е отворила, но пък таблото и светна с цени: Дизел 1,68 - без отстъпката е това, а чувам, че щераздават карти за такива.На Газпром днес имаше суматоха и предполагам, че след промоциите с кодовете ще смъкнатцената. Оживление на пазара за горива забелязвам в Бургас...Марешки им задиша във врата и мискинитениЙедни започнаха да се "актуализират". :P ...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
ntodorov написа:Така че не ми говорете, че Марешки бил разбил монопола с неговата 1 бензиностанция във Варна.
Коментар
-
Наистина не се четем Дидо.:D Повтарям се с предния си поуст.Малки бензиностанцийки имаше бол, ама ни една не повлия на горивата в София, Пловдив, Варна, Бургас. Па, че Марешки е мафиот, мафиот е и още как. Не твърдя и друго. В по-предни поустове свързани с него изказвах убежденията си, че зад гърба му седят много хора с предизвикани интереси. Убеден съм. А, че този пазар се разбуни след неговата/тяхна поява, а КЗК призна картела чак сега, няма как да не ни навяват мисли, че се появяват значими играчи на пазара. Марешки е фасада - за мен няма значение името, важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.ПС: Пък за Марешки можем да четем много. И хубаво и лошо. Зависи, кой на кого плаща. Ей това ни е журналистиката.Обвиняват го в популизъм, защото искал да става президент и за това продавал евтино гориво и лекарства. Ами дай-боже всичките ни управници да практикуват подобен популизъм. Има още ниши. Може да се появи "следващия" кандидат и да се заиграе с цената на тока. Що не.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:......., важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:ntodorov написа:......., важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Flow написа:ntodorov написа:......., важно е, че руснакът от ЛУКойл беше почесан по главата за отрезвяване, а на нас потребителите ни беше даден ИЗБОР.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:Е, щом си им чел договорите, к’во беше - ти по-знаеш. Аз не съм и не знам
Коментар
-
Е, щом си им чел договорите, к’во беше - ти по-знаеш. Аз не съм и не знам ConfusedA17DTС/S
Коментар
-
Не мога да разбера какво недоволствате срещу Марешки. В цяла Българя цените на лекарствата по неговите аптеки са най-ниски, сега се опитва да направи и това с горивата. Когато откри бензиностанция във Варна, цените бяха над 2,2 за 95 и повече за дизел, а във VM бензиностанцията му бяха по 1,7/8лв. Тогава дизела свърши за 2 3 дена от както е отвори, опашки много. 9 колонки за пълнене перфектно модернизирани, другаде във Варна няма такива на такова ниво. Преди месец бях в Пловдив и там заредих на 1.86 дизел, същия ден - Варна, Марешки 1.48. Вмомента 90% от бензиностанциите във Варна продават дизел на 1.45. Цените на горивата се СРИНАХА от преди година и ги намалиха с нищожно малко. Печалба в този бизнес с по 40 50 ст на литър е брутална и нагла кражба. Сега го нищите кой стоял зад него, а защо не правихте това с картела или вие е кеф да си карате на 2,2, защото ако не беше той под 2лв нямаше да паднат горивата, ако ще и безплатно да продаваха арабите.Fiat Stilo JTD 115 NAV+ 2003
Коментар
-
ntodorov написа:Нима не знаеш, кой ти е работодателя ?Това е общодостъпна информация - руснак, роднина, руснак, руснак, руснак, роднина...И що тогава ми се вързваш на "руснакът от ЛУКойл"FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Благодаря Колега, най-накрая и аз да разбера нещо за управляващото тяло на ЛУКойл.Да бе вързвам ти се, точно пък на теб WinkА те, горивата, колкото и да ги дъвчете - днеска ще са тъй, утре иначе.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар