Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
За бургазлии, тази сутрин на "Дега" дизела 1.70лв. LPG 0.76лв. Тази вечер минавам пак, цените "актуализирани", съответно 1.73лв и 0.77лв. Да е.а и плаваща му тенденция.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Immortal написа:П.П. Цените във Fuelo са на много места грешни и то с много.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
batproho написа:За бургазлии, тази сутрин на "Дега" дизела 1.70лв. LPG 0.76лв. Тази вечер минавам пак, цените "актуализирани", съответно 1.73лв и 0.77лв. Да е.а и плаваща му тенденция.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
До колкото знам от Лукойл ги купува. Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетингФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетинг
Коментар
-
wwalker написа:Kay_ написа:Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетингA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kay_ написа:До колкото знам от Лукойл ги купува. Преди време гледах интервю с представител на голяма бензинджийница у нас и той казваше, че и на тях им е 4-5 ст. печалбата. Но в ценообразуването влизат и 10-15% за реклама и маркетинг
Коментар
-
Метнах едно око във фуело, че около Марешки във Варна всички дават на под 1,50лв дизела. Наистина не се връзва нещо - според мен цената на която Лукойл продава е по-ниска. Гледам във Варна ЛПГ - 0,69лв.тцтцтцттц Вчера заредих на 0,88лв с отстъпката пада на 0,83лв. Много голяма разликата. Странно е как декември месец говореха "Спокойно, януари и февруари, ще се усети намаляването на горивата"...ММ даа ЛПГ-то падна от 0,91 на 0,88лв. Страхотно намаление. Иначе вчера не пропуснаха по новините да кажат, че Петрола вдига цената си с 3% и вече пак е стигнал заветните и колосални 30$/барел. Също така "успокоиха", че заради гръцките трактористи е възможно увеличение на цените на плодовете и зеленчуците. Тцтцттц, гледай ква работа - 2 седмици протест и веднага се отразява на стоките. 1 година петрол на 30$ и зор стигнахме бензин и дизел на под 2лвФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар