Няма значение, става дума как ще плати в брой точни и без да му цъкнат картата ще му направят отстъпката, освен ако бензинаджията не си носи негова карта или имат универсална да я цъкан на всеки който зареди не виждам как може да стане това нещо, както и да е, не се заяждам, само ми стана интересно как става тая далавера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
white_shark написа:Ами отстъпката е 5ст. за газ и 10ст. за бензин/дизел.Картата я имам от доста време още първоначално като даваха.По едно време бяха спрели да дават,но по Коледа имаше пак акция да се зареди някаква сума и ти даваха карта.Най-добре е да питаш на място.Иначе плащането си става и вътре и вън.Аз им казвам да ми сипят и отстъпката и не се разкарвам до вътре ако имам точно пари
Коментар
-
Като зареждах там преди(сега сме без мпс)имаше плакат с някви карти отстъпки ала-бала.Питах на касата и казаха ако направя гражданската еди-къде си и ще ми дадат карта.Тъкмо ми наближаваше да правя нова полица и така се сдобих с картата.И преди отстъпката пак там зареждах,щото са им читави горивата.Гледах че и собственика си зареждаше там бангията
Коментар
-
dani389 написа:А във Варна 95н 1.68 а дизела 1.58 кофтито е че не важат картите за отстъпка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Комшията ме навива да ходим до Македония да зареждаме... лукойлска нафта от БГ за по 1.36-1.38. Давали и по една туба да се вкарва, отиване - връщане - 36 км. Досега не съм ходил, но като свърша варненската нафта ще пробвам... тъкмо да се пооправи времето.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Комшията ме навива да ходим до Македония да зареждаме... лукойлска нафта от БГ за по 1.36-1.38. Давали и по една туба да се вкарва, отиване - връщане - 36 км. Досега не съм ходил, но като свърша варненската нафта ще пробвам... тъкмо да се пооправи времето.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:D. Stanev написа:Комшията ме навива да ходим до Македония да зареждаме... лукойлска нафта от БГ за по 1.36-1.38. Давали и по една туба да се вкарва, отиване - връщане - 36 км. Досега не съм ходил, но като свърша варненската нафта ще пробвам... тъкмо да се пооправи времето.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Това са цени от бензиностанцията на Марешки. В Бургас, където картела при горивата е на почит, да не мислиш че можем и да сънуваме такива цени. Не смятам за нормално хем да сме "облагодетелствани" да се любуваме на редовните обгазявания от нефтозавода на Лукоил, хем да сме с едни от най-високите цени на горивата в страната.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Верно в Бургас е така, ама днес съм в Русе - дизел 1.87, газ - 0.87 на Лукойл - тва при положение, че в Бургас напълних вчера до капачката на 1.75, а газ на фиатката на 0.77 лв.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар