Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

evgeni85 написа:
    Нали се сещаш че всичкото това е защото САЩ се опитва да клати Русия. Когато това приключи 3 лева ще ти се струват както сега 1.60 :D
    Ами да продължават да се клатят тогаЗ. На мен не ми пречат. Напротив.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Точно!

Коментар

http://news.burgas24.bg/611998.htmlБраво ве Марешкиии. Стане ли 40 стотинки разликата в цената на дизела между Варна и Бургас скоро ще отскоча до тамна делфинариум... с 3-4 туби в колата.
        A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
          http://news.burgas24.bg/611998.htmlБраво ве Марешкиии. Стане ли 40 стотинки разликата в цената на дизела между Варна и Бургас скоро ще отскоча до тамна делфинариум... с 3-4 туби в колата.
          И аз съм се замислил за нещо подобно, пък било то и посещение на зоопарк.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Няколко пъти зареждам на Дега-та и наблюдавам,че разхода ми се е нормализирал оттам.Снощи с отстъпката сложих на 0.72 стотинки за литър
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
              Няколко пъти зареждам на Дега-та и наблюдавам,че разхода ми се е нормализирал оттам.Снощи с отстъпката сложих на 0.72 стотинки за литър
              Колега, колко е тази отстъка, аз винаги зареждам там, но си плащам реалната цена. Как може да се изкара карта да имам и аз отстъпка. предполагам и тогава задължително вътре, трябва да ходи да се плаща?

Коментар

За колегите от Бургас, на Дега дизела в момента е на 1.75лв. Ооооо чудо. :D
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Само да не го вдигнат пак (горивото) - петролът е прехвърлил границата от 30 долара за барел в посока нагоре.
                  Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

batproho написа:
                    За колегите от Бургас, на Дега дизела в момента е на 1.75лв. Ооооо чудо. :D
                    Аз заредих от Петрол на 1.86. Скоро ще отвори Дега в Манхатън. Много скоро.
                    A17DTС/S

Коментар

Зареждай поне на ЕКО, с отстъпката (Събота, Неделя) ще ти дойде на 1.78лв. Колкото до Дега в Меден Рудник и аз я чакам с нетърпение. Хич няма да слизам от баира вече. :D

Коментар

сега тази година се говори че газта ще падне началото на април твърдят анализатори
                        fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

Другата седмица ще сменя маршрута вече ще патувам Силистра-Добрич-Варна-Бургас и обратно.Стига с тоя Силистра-Шумен-Ришкия проход-Карнобат-Бургас.
                          Е46 330d 2++

Коментар

stilo_new написа:
                            white_shark написа:
                            Колега, колко е тази отстъка, аз винаги зареждам там, но си плащам реалната цена. Как може да се изкара карта да имам и аз отстъпка. предполагам и тогава задължително вътре, трябва да ходи да се плаща?
                            Ами отстъпката е 5ст. за газ и 10ст. за бензин/дизел.Картата я имам от доста време още първоначално като даваха.По едно време бяха спрели да дават,но по Коледа имаше пак акция да се зареди някаква сума и ти даваха карта.Най-добре е да питаш на място.Иначе плащането си става и вътре и вън.Аз им казвам да ми сипят и отстъпката и не се разкарвам до вътре ако имам точно пари
                            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

E как така? Нали трябва да ти цъкнат картата на касата. На мен на ЕКО от 1.90 в неделя ми излезе 1.84 с картата

Коментар

Не става въпрос за ЕКО ,а за бензиностанция в Бургас.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X