Днес за първи път в Бургас газта беше една стотинка по евтина от газта в Ст.Загора.
Да видят те от де излиза газта, бенДзинът и нафтата. Тук вече ще сме с цени на едро...И без акциз, ако може. ПС: ТуЙ благо да не е заради протеста в събота.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Някой жени като не правят секс дълго време и се озлобяват.
Ти пък да не си ми светил, че да знаеш кога съм или не съм правила? Ако може да не я дъвчиш пак тая тема.BO, мерси. Според това, което намерих, бензиностанцията се намирала някъде до Метро.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Какви са тези предупреждения???? Не мога да повярвам. АЗ си уважавам другите потребители и просто се пошегувах!! Не мога да повярвам и то от Мишо, когото смятах за точен. ПП и като гледам, малко по нагоре, вече има истинска обида и неуважение, точно за което се отнася написаното. "Докладвано" от колегата ls1. Ама там няма предупреждения. Аз като си правя майтам има. Не мога да те разбера наистина!?
Не съм фен на сексистките шеги, още повече, когато не са на място. Не го приемай лично, не съм правил секс дълго време Моля, придържайте се към темата.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89
В Севлиево на Шопов налях нафта на 1.60. На минус 15 пали от раз. Върви си колата добре. Очаквах боклук ама се очудих. И той подбива с цени. Съседната на шел 1.89
Колкото пъти съм зареждал там, не съм имал проблеми.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Днес тъкмо заредих 960 литра нафта на камиона на ЛукОйл и докато отида да платя с картата и гледам цената падна на таблото с 3 стотинки.Газта стана 83ст,а с картата за отстъпка 81ст в делничен ден и 78ст събота и неделя.Управителя на бензиностанцията се бъзикаше,че още малко като зареждаш газ едва ли не щяло да е без пари
EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар