Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

To и в София се намира бензин и дзел на 1.80.Бензиностанцията е много малка но винаги има хора.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
      To и в София се намира бензин и дзел на 1.80.Бензиностанцията е много малка но винаги има хора.
      Къде я? Може и на ЛС, моля, понеже докато сложа ГИ, Маздата ми скъса джоба :D

Коментар

Ето това е едното място.По-евтино е отколкото на други места и ако се зареди за по голяма сума правят допълнителна отстъпка.Пак казвам.Самата бензиностанция изглежда доста каубойска но горивата не отстъпват по нищо на големите вериги
        Прикачени файлове

Коментар

Другото място което знам от скоро продават само дизел.Цената също е близо до 1.80 към днешна дата
          Прикачени файлове

Коментар

Колегите от Варна са добре, снощи даваха по новините, че бензин има вече и на 1,58лв/л., колеги вие така ако го карате скоро ще почнат да ви дават пари за да си сипвате гориво
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              Колегите от Варна са добре, снощи даваха по новините, че бензин има вече и на 1,58лв/л., колеги вие така ако го карате скоро ще почнат да ви дават пари за да си сипвате гориво
              Ехеее, че той ще стигне цената на газ-та в Сф
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Мани мани, газта до колкото успях да видя в репортажа на една от бензиностанциите беше 0,75лв/л., направо варненци са в друга държава, може да започнат износ към София
                punto HGT

Коментар

Във Видин 91ст. твърдо и на долу няма, но пък се скъса да карам 3 дена в Благоевградско на 82ст газ.
                  Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                  Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                  Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Напоследък взе да ми харесва цената на дизела... особено във Варна В четвъртък бях до там и се възползвах доколкото можах (отговорът на Лукойл на предизвикателството си го бива):
                    Прикачени файлове
                    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Варненският Лукоил, понеже явно е по-далеч от бургаският нефтозавод, та за това ще да е по-евтино... Току що заредих нафта в Бургас на 1.80лв. Това май е най-ниската цена (офицялно) в града.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

D. Stanev написа:
                        Напоследък взе да ми харесва цената на дизела... особено във Варна В четвъртък бях до там и се възползвах доколкото можах (отговорът на Лукойл на предизвикателството си го бива):
                        На ОМВ на Република цената е същата.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ами... явно това е нормалната цена, или... Язък, че съм толкова далеч от Варна... щом има и други такива цени там... В Благоевград най-ниската възможна цена до която съм се докосвал е 1.75 за дизела, но е ведомствена на транспортна фирма и офертата важи за над 100 литра гориво (собственика твърди, че доставната цена е 1.56, т.е. това е с печалбата на Лукойл вътре).
                          Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

batproho написа:
                            Варненският Лукоил, понеже явно е по-далеч от бургаският нефтозавод, та за това ще да е по-евтино... Току що заредих нафта в Бургас на 1.80лв. Това май е най-ниската цена (офицялно) в града.
                            На Дега ли ?Аз снощи заредих на Газпром за 1.89 или с отстъпката - за 1.84. В Дега тази цена ( без отстъпката им ) беше преди седмица, когато другите картели в Бургас продаваха от 1.94 до 1.97.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не е на Дега, там е 1.82лв.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Тъка зареждам на една малка бензиностанция, която продава дизела на 1,79, но при зареждане над 50лв цената пада на 1,53...Явно правят нещо с ДДСто.Нямах им доверие доскоро, ама един приятел им стана управител и гарантира, че горивото е хубаво. И цената михаресва де
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X