Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Круиза продава от около десетина дни нафтата на 1.95лв.,с чипа за отстъпка идва на 1.85
    Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
    EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
    EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

donnna написа:
      Преди малко сипах нафта на 1,93 - тва в Бургас...
      Колега, къде това? А бензина колко е? И най-важното, да не е някоя прекалено фалшива бензиностанция, да ми повреди претенциозното Стило

Коментар

Дидо къде се намира въпросната бензиностанция в Ямбол?
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
          Дидо къде се намира въпросната бензиностанция в Ямбол?
          На изхода към с.Роза, срещу бившия химически комбинат "Ямболен".Иначе в промишлената зона, на входа на бившата мебелна фабрика "Стоян Златев" има подобни цени, както и по улицата към Ормана, срещу полицейските гаражи. Същите цени са и на бившия Ромпетрол до с.Окоп, по пътя за Елхово/Лесово, ама това вече е извън града.Аз от тая срещу полицейските гаражи заредих пълен резервоар предния път като си бях в Ямбол (тогава беше на 1.88 ), още карам с него, хубава нафта, от Ромпетрол, май е румънска.

Коментар

stilo_new написа:
            donnna написа:
            Колега, къде това? А бензина колко е? И най-важното, да не е някоя прекалено фалшива бензиностанция, да ми повреди претенциозното Стило
            На Дега на ул. Д.Димов - аз там зареждам. Бензина май беше 1.95...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В София по големите вериги скоро няма да видим бензин/дизел под 2 лв., и 10 долара да стане барела тия лумпени ще си стоят на същата цена, това картела е голяма работа.
              punto HGT

Коментар

.

didich написа:
                В София по големите вериги скоро няма да видим бензин/дизел под 2 лв., и 10 долара да стане барела тия лумпени ще си стоят на същата цена, това картела е голяма работа.
                Глупости,колко пъти по телевизора се показа човека които отговая точно за тези картелни споразумения и твърди че няма такива неща.Да се не начуди човек как Марешки продава с 30ст. под цената и е на печалба, а и как като държавата знае за препродажбата на горивата през 50ст. на литър и се декларират мижави печалби,а си мълчи.Чудо неземно.Как още не са си издеиствали някоя държавна субсидия че продават на загуба
                Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

donnna написа:
                  stilo_new написа:
                  donnna написа:
                  На Дега на ул. Д.Димов - аз там зареждам. Бензина май беше 1.95...
                  Аз там зареждам газ вече доста време, ама за бензин още не мога да се престраша. Днес сложих малко бензин на Шел Колодрума за 2.00лв литъра

Коментар

Круиз е една от малкото фирми у нас със собствена дистрибуция. Имат си собствени бази и си карат горива директно от нефтохима. Имат нещо общо с ОМВ и техните петролни бази, ама не знам каква им е връзката. От тираджийски фирми, дето имат договори с тях, съм чувал, че продават читава нафта. Щом те им се доверяват за горивото...там мисля знаете един камион колко струва...

Коментар

В Бургас Круиз няма..

Коментар

http://fakti.bg/bulgaria/166373-trag...aign=firstpage
                        punto HGT

Коментар

Днес на 2 ОМВ-та видяг газ-та с +1стинка. Демек на 0,93лв.П.П. На Круиз и пари да ми дават, няма да заредя. Няколко пъти, колата е супер спъната с тяхната газ и се отказах
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Снощи заредих на лукоил газ на 0.90 без отсъпката.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз снощи точно зареждах на Лукойл,само че на 0.86лв. редовна цена...сигурно и тук ще се вдигне днес/утре преди големите пътувания
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Барел петрол бие дъното от 11 години насам, а в България цените скачат.
                                Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                                Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                                Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                                X