Круиза продава от около десетина дни нафтата на 1.95лв.,с чипа за отстъпка идва на 1.85
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Ibiza написа:Дидо къде се намира въпросната бензиностанция в Ямбол?
Коментар
-
stilo_new написа:donnna написа:Преди малко сипах нафта на 1,93 - тва в Бургас...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
.
didich написа:В София по големите вериги скоро няма да видим бензин/дизел под 2 лв., и 10 долара да стане барела тия лумпени ще си стоят на същата цена, това картела е голяма работа.Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
donnna написа:stilo_new написа:donnna написа:Преди малко сипах нафта на 1,93 - тва в Бургас...
Коментар
-
Круиз е една от малкото фирми у нас със собствена дистрибуция. Имат си собствени бази и си карат горива директно от нефтохима. Имат нещо общо с ОМВ и техните петролни бази, ама не знам каква им е връзката. От тираджийски фирми, дето имат договори с тях, съм чувал, че продават читава нафта. Щом те им се доверяват за горивото...там мисля знаете един камион колко струва...
Коментар
-
Днес на 2 ОМВ-та видяг газ-та с +1стинка. Демек на 0,93лв.П.П. На Круиз и пари да ми дават, няма да заредя. Няколко пъти, колата е супер спъната с тяхната газ и се отказахФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар