infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
-
OpenGL написа:И колко е разликата в пари на 100 км в София, изминати на "старите" и "новите" цени? Подозирам, че се върти около 2 лв. Ако мислиш, че 2лв. са фактор за хората, които масово минават по 100 км. за няколко дни..Свалили газта с 2 стинки и вече купони се вдигат и се вика ура..
Коментар
-
http://fuelo.net/cheap/where?lang=bg...?танция: ОмвДизел Варна: 1,71лвДизел В.Търново: 2,09лвБензин Варна: 1,78лвБензин В.Търново: 2,06лвНяма такава държава
Коментар
-
OpenGL написа:И колко е разликата в пари на 100 км в София, изминати на "старите" и "новите" цени? Подозирам, че се върти около 2 лв.
Коментар
-
ntodorov написа:krasio_79bs написа:Колегите от Варна,що мълчите? Не се ли облажихте с горива на ниски цени?Поредното доказателство за мен,че цените на горивата са високи и има картел. Дай Боже и в Бургас да се задвижат нещата в тази посока към сваляне на цени.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колко месечно трябва да се зарежда, за да се получи карта за отстъпка или там каквото е..? А това за новостроящата се бензиностанция в Меден Рудник, е песен за моите уши. SmileA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
didich написа:Работата вече е оакана, газта вече е 0,91лв/л.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:didich написа:Работата вече е оакана, газта вече е 0,91лв/л.punto HGT
Коментар
-
Наближават коледни и новогодишни празници, следователно и раздвижване на човекопотока. Как да не се дигнат цените, след като могат да се изкарат едни бързи пари... Същото явление е всяко лято Юли-Август, когато тръгне народа, към морето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
http://fakti.bg/biznes/164750-opek-s...stpageДнес не съм си показвал носа навън, как е положението по бензиностанциите ??, вчера до колкото успях да хвърля поглед към Шел, цената на бензина и дизела беше еднаква 2,06лв/л ??punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар