АРЕ НА ПРОТЕСТА за високата цена на горивата пред монополиста ЛУКОИЛ Сега минах пред централата и толкова много полиция че все едно имало терористично нападение . Вардят частната фирма нали е монополист на пазара .Слушах че не знаят колко тона продава в България колко се внасят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
kluchar написа:АРЕ НА ПРОТЕСТА за високата цена на горивата пред монополиста ЛУКОИЛ Сега минах пред централата и толкова много полиция че все едно имало терористично нападение . Вардят частната фирма нали е монополист на пазара .Слушах че не знаят колко тона продава в България колко се внасят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
И какво че са високи цените няма да караме??? Караме си, сипваме, но не пречи да протестираме, днес да дам 150 лева за пълен резервоар, а утре 145 5 лева не са кой знае колко ама защо да ги вземат те.. така че не мисля че е уместно колега, ти лично ако протестираш с колело ли ще ходиш на работа?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Тя, колежката винаги е на контра така, че споко от части е права, ама що пък усещам че е работодател колежката. Като й чета коментара се досещам за: "като не ти харесва напускай". Кво означава, като е скъпо да не караме. Ми и тока е скъп дай на свещи да караме, памперсите и те скъпи дай да караме на пелени и да ги перем през 2 часа, филе елена и то е скъпо дай да ям салам камчия. Не може на всичко което е скъпо да скланяме глава, нали трябва да се борим. То и Левски едно време е бил сам ама се е борил не си е казал "Ами като съм сам няма да се боря". Ама сега всяка година го честваме.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Immortal написа:Актуални цени от Гърция:По-марковите бензиностанции продават нафтата на около 1.10 - 1.12 евро.Същите, но на по-забутани места са на 1.02 - 1.05 евро.Най-ниско видях вчера 0.99 евро.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
ele написа:Аз на работа ходя пеш - от спалнята в дневната, но не е това въпросът и не става въпрос да не караш изобщо - поне за протеста можеше да го организират пеш или с колела, а не 1 час да бръмчат бавно на 2ра.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
ele написа:Аз на работа ходя пеш - от спалнята в дневната, но не е това въпросът и не става въпрос да не караш изобщо - поне за протеста можеше да го организират пеш или с колела, а не 1 час да бръмчат бавно на 2ра.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:ele написа:Аз на работа ходя пеш - от спалнята в дневната, но не е това въпросът и не става въпрос да не караш изобщо - поне за протеста можеше да го организират пеш или с колела, а не 1 час да бръмчат бавно на 2ра.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Да слизам от спалнята в дневната - как за какво? Към 11000 за годината. Не че това е темата.Иначе протестът трябва да се организира точно от най-големите потребители на горива, не от хората, които навъртат по 10 000 км на година. Обаче на големите потребители не им дреме, защото и 5 лева да стане, ще си го калкулират в цените на стоките/услугите и пак крайният потребител ще е прецакан. И решението за мен не е да се протестира срещу веригите, щото на тях още по-малко им дреме, а да се протестира за адекватни мерки от държавата, адекватни глоби за картел и прочее, с които да се гарантира пазарно определяне на цените в този сектор.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Дада..знам, че не е по темата. Скоро беше писала, че е направила годинка , но не писа колко си я карала и сега се възползвах да питамФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Иначе протестът трябва да се организира точно от най-големите потребители на горива, не от хората, които навъртат по 10 000 км на година. Обаче на големите потребители не им дреме, защото и 5 лева да стане, ще си го калкулират в цените на стоките/услугите и пак крайният потребител ще е прецакан.а да се протестира за адекватни мерки от държавата, адекватни глоби за картел и прочее, с които да се гарантира пазарно определяне на цените в този сектор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov, не казвам това, казвам, че ако излязат 5 човека да протестират, едва ли някой ще ги вземе насериозно. Обаче ако излязат тези, които потребяват по-голямата част от горивата, тогава е друго. Т.е. както и да го въртиш и сучеш, една птичка пролет не прави. А ти цените си ги плащаш, когато трябва - не можеш да не ядеш, като се разболееш не може да минеш без лекарства, ако ти се счупи хладилника, не може да караш без хладилник.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:Актуални цени от Гърция:По-марковите бензиностанции продават нафтата на около 1.10 - 1.12 евро.Същите, но на по-забутани места са на 1.02 - 1.05 евро.Най-ниско видях вчера 0.99 евро.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар