От днес цените във В.Търново са 2.20 за нафта и 2,15 за бензин на ОМВ, стотинка надолу на Еко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Бургас:Вчера на обяд(17.02.15г.): цена на дизел в Газпром: 2.22 лв.Днес на обяд (18.02.15г.): цена на дизел пак в същия обект: 2.19 лв.ПС: Да се кротне на 2 лева и да си стискаме ръцете до разгара на лятото.... :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Цената на петрола на международните пазари била нараснала от януари насам с над 25 % и се било увеличило търсенето поради ниските цени разбираш ли и затова се вдигала цената...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е все пак трябва дружно да подкрепим тавариш Путин и загиващата икономика на "братска" Майка Русия... Нали "братушките" ореваха че няма пара за водка+сельотка!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Интересно как точно верига бензиностанции Петрол първи си вдигат цените минавам покрай ромпетрол , еко ама Петрола винаги първи ......... Още ония ден гледах от 2.03-04 , скочи на 2.21 на литър нафтата а бензина си стой на 2.03 ????? И ромпетрол след 2 дни дигнаха от 2.09 на 2.21 ....... Иначе през тези дни наблюдавах много коли точно там понеже забавиха вдигането на цените.......Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
white_shark написа:Айде обяснете ми пък на мен как от разликата 6-7 стотинки между ДГ и бензин сега след поскъпването стана 13-14 стотинки... за Лукойл България и оня със смешната коса тип "кече" В.ЗлатевFIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
white_shark написа:Айде обяснете ми пък на мен как от разликата 6-7 стотинки между ДГ и бензин сега след поскъпването стана 13-14 стотинки... за Лукойл България и оня със смешната коса тип "кече" В.ЗлатевThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
На другаря Златев да му гооооо конюнктурям изодзадзе.... При това на сухо.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:На другаря Златев да му гооооо конюнктурям изодзадзе.... При това на сухо.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар