Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно цените на горивата - част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Аре спри да се заядаш вече с мен, знам ква е причината просто спри, личното ти отношение към мен не трябва да рефлектира по никък начин върху модераторските ти задължения. А още по тъпо е че дори не ме познаваш лично.
    Колега, в някаква огромна заблуда си.Не се заяждам с никой и с нищо, просто хвърлих един поглед на котировките на борсата.Колкото до модераторските ми задължения - не те разбирам въобще. Те нямат нищо общо.В огромна заблуда си колега.П.П. Сега виждам, че предупреждението ти е от мен. Заслужавал си - предупредил съм те.Боже, Боже колко мъка.

Коментар

Днес на нашето ЕКО си сипах на 1,93. Вчера вечерта, на табелата на едно друго ЕКО беше 1,88. Всъщност, и при нас днес май не бяха коригирали табелата, щото си спомням, че се изненадах, като видях цената на колонката.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Одеве видях, че дизела на ОМВ вече е 1.99 лв. Вчера беше 1.95 лв.

Коментар

Мдаа, всичко хбаво е за кратко... А очаквах да стане нафтата 1,50, че да обикоуим България по границите за 250 лева

Коментар

Вчера като ходих до Ст. Загора се възползвах от тамошните цени-60лв х 1,82лв/л=32,967 л. за 95 октановия.Имаше и по 1,76 .лв/л.Като запалих,чак се стреснах къде е отишла стрелката на горивопоказатела.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Днес на Лукойла до нас дизелът вече е 2.04.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Падаха със стотинка на седмица, сега се вдигат с четири на ден...
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                  Падаха със стотинка на седмица, сега се вдигат с четири на ден...
                  Според ххххххх до края на годината цената ще падне до 25 долара, но пък долара щял да стане много скъп

Коментар

Хайде, честито! Днес още 5 стотинки нагоре. Вече минахме "психологическата" граница от 2 лева! А уж дъното на петрола още не било достигнато... Това не им пречи междувременно и тихомълком, за десетина дни, да вдигнат горивата вече с 16 стотинки!
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Да, тактиката на БГ Лукойл е мнооого ясна - при спад на перола на световните пазари, цените на горивата падат с малко и след месец ( в случай, че има трайна тендеция за намаляване на петрола). В случай на покачване цените на перола дори за ден, цебите на горивата на секундата се покачват...

Коментар

sugarboy написа:
                        Хайде, честито! Днес още 5 стотинки нагоре. Вече минахме "психологическата" граница от 2 лева! А уж дъното на петрола още не било достигнато... Това не им пречи междувременно и тихомълком, за десетина дни, да вдигнат горивата вече с 16 стотинки!
                        Ейй ама много са гадни. Първите три дена от седмицата, цената на барела падаше с по 1% и вчера се вдигна с 3 %.
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

2.09 днес на Лукойл дизелчето. И не знам защо с карта за отстъпка на БГ превозвачите, с която друг път са ми давали 10 ст. отстъпка събота и неделя, и 7 ст. делничните дни, днес отстъпката ми беше 5 ст.?
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

2.09 е и тук.Онзи ден заредих във Враца до горе на 1.88 (с картата на Еко).Тактиката на педерастите от Лукойл е да стигнат цената на дребно 2.50-2.60, от преди да падне нефта. Пък като почне да се вдига - да вдигат от там нагоре.Не знам защо държавата налага държавен контрол на цените на електроенергията и водата, а не налага такъв на цените на горивата?!?И ще излезе ли все пак поне една година откакто е в България Лукойл Нефтохим на печалба и ще плати ли поне веднъж данък-печалба?!?Румънците влязоха с прокуратурата в Лукойл и ги разхвърлиха. Нашите блеят гаргите и ближат миризливия руски задник.Нямам думи... (които да мога да напиша тук)!

Коментар

Те си плащат данък печалба. На когото трябва.

Коментар

кола

За вдигане на цените всички дружно поемат инициатива а когато трябваше да свалят в началото бавно бавно.
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X