S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
-
Humppa
Мдаа, всичко хбаво е за кратко... А очаквах да стане нафтата 1,50, че да обикоуим България по границите за 250 лева
Коментар
-
Падаха със стотинка на седмица, сега се вдигат с четири на ден...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да, тактиката на БГ Лукойл е мнооого ясна - при спад на перола на световните пазари, цените на горивата падат с малко и след месец ( в случай, че има трайна тендеция за намаляване на петрола). В случай на покачване цените на перола дори за ден, цебите на горивата на секундата се покачват...
Коментар
-
sugarboy написа:Хайде, честито! Днес още 5 стотинки нагоре. Вече минахме "психологическата" граница от 2 лева! А уж дъното на петрола още не било достигнато... Това не им пречи междувременно и тихомълком, за десетина дни, да вдигнат горивата вече с 16 стотинки!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
2.09 днес на Лукойл дизелчето. И не знам защо с карта за отстъпка на БГ превозвачите, с която друг път са ми давали 10 ст. отстъпка събота и неделя, и 7 ст. делничните дни, днес отстъпката ми беше 5 ст.?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
2.09 е и тук.Онзи ден заредих във Враца до горе на 1.88 (с картата на Еко).Тактиката на педерастите от Лукойл е да стигнат цената на дребно 2.50-2.60, от преди да падне нефта. Пък като почне да се вдига - да вдигат от там нагоре.Не знам защо държавата налага държавен контрол на цените на електроенергията и водата, а не налага такъв на цените на горивата?!?И ще излезе ли все пак поне една година откакто е в България Лукойл Нефтохим на печалба и ще плати ли поне веднъж данък-печалба?!?Румънците влязоха с прокуратурата в Лукойл и ги разхвърлиха. Нашите блеят гаргите и ближат миризливия руски задник.Нямам думи... (които да мога да напиша тук)!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар