Бензина при нас е 2.00 а нафтата под 2 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
А бе, ’що сега не излезе някой и да направи протест, че горивата се сриват с всеки ден?Бензиностанция ИвониАМ Хемус, посока София-Варнапредлага Дизел за 1,88лв./лБензиностанция Без имеСофия, ул. Среброструйпредлага Дизел за 1,90лв./л предлага Бензин А95 за 2,00лв./лA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:А бе, ’що сега не излезе някой и да направи протест, че горивата се сриват с всеки ден?Бензиностанция ИвониАМ Хемус, посока София-Варнапредлага Дизел за 1,88лв./лБензиностанция Без имеСофия, ул. Среброструйпредлага Дизел за 1,90лв./л предлага Бензин А95 за 2,00лв./лКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
BO написа:А бе, ’що сега не излезе някой и да направи протест, че горивата се сриват с всеки ден?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Аз не знам защо няма протести за това, че цените на всичко останало не се сриват, а си стоят същите?50 стотинки на литър трябва да даде сериозно намаление на доста стоки и услуги. Но не, БГ бизнесмена знае само да мрънка и да вдига цените.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
S_BANKOV написа:Бо, ти зареждал ли си на това Ивони? Заредих там от мерак да ги видя че ноември ги мярнах и викам ще пробвам, е първо ми заредиха 33л. при правилно настроена с обем от 40л. бутилка за газ, при условие че стигнах на газ до там и съм сигурен че щях да стигна поне до ОМВ-то след Правец и незнам защо но от разклона за Иваново до Русе ми се прииска да карам на бензин вместо да седя и да си почивам на пътя.style34 написа:...Но не, БГ бизнесмена знае само да мрънка и да вдига цените.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Lane Staley написа:А има и друго - леко увеличения марж би позволил на фирмите да генерират по-големи печалби, нещо, което може пък да се използва за инвестиции ( в добрия случай не инвестиции в нов джип на собственика ).BO написа:Не само бизнесмена, а всеки знае да мрънка.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
emzo написа:S_BANKOV написа:първо ми заредиха 33л. при правилно настроена с обем от 40л. бутилка за газКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар