BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Преди малко на газпром в Асеновград бензин 95 редовна цена 2.27 ,а с карта за отстъпка -9 ст (2.18 ) но по повечето бензиностанции в региона редовната цена е 2.20-2.23 http://prikachi.com/images.php?images/698/7774698I.jpgFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
dan4op5 написа:И днес огромен срив в цената с цели 4% до 61$http://www.investor.bg/surovini/365/a/petrolyt-potyva-s-4-sled-ponijeni-prognozi-za-2015-g-185407/Кога най-накрая ,да очакваме подобаващо включване от българските бензиностанции, и най вече метан станции ??????????Dido_Lyubenov написа:BO написа:..... Или в гаранцията от 8 години ако минаваш средно по 125000 километра на година, то излиза, че колата може да ти дойде безплатна.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
dan4op5 написа:BO написа:dan4op5 написа:Кога най-накрая ,да очакваме подобаващо включване от българските бензиностанции, и най вече метан станции ??????????FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
dan4op5 написа:BO написа:dan4op5 написа:Кога най-накрая ,да очакваме подобаващо включване от българските бензиностанции, и най вече метан станции ??????????A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Ми може и с цената на млякото да е свързан, все пак някои произвеждат метан от тор, отпадъци и т.н. Колегата @ВО според мен правилно ти е задал въпроса, тъй като метана не се получава от петрол. Цената на петрола падна, тъй като търсенето намалява (САЩ си добиват от собствени кладенци, включват се и други играчи на пазара и т.н.). Когато търсенето на метан спадне, то и цената му ще го последва.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:tambuhtaneca написа:Ми може и с цената на млякото да е свързан, все пак някои произвеждат метан от тор, отпадъци и т.н. Колегата @ВО според мен правилно ти е задал въпроса, тъй като метана не се получава от петрол. Цената на петрола падна, тъй като търсенето намалява (САЩ си добиват от собствени кладенци, включват се и други играчи на пазара и т.н.). Когато търсенето на метан спадне, то и цената му ще го последва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар