Така си е.До преди няколко месеца като беше една цената на всички бензиностанции плачехме и то с основание,че има картелно споразумение и няма как на всяка бензиностанция да е една и съща цената.Сега положението в това отношение е по-добро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
ogi28b написа:nanobanano написа:И накрая всички си мълчим и затова ще продължават така нещата. Първите 100 гони ще е така после ще се оправим.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Immortal написа:Щото живеем в пазарна икономика.===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
-
Hypnotical написа:Immortal написа:Щото живеем в пазарна икономика.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
didich написа:Днес на Шел газ 1.03лв/л, това за момента е най ниската цена за газ, която аз виждам на табела без отстъпка Дизел 2,30лв/л, бензина беше нещо на 2,2Х, но не запомнихКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:didich написа:Днес на Шел газ 1.03лв/л, това за момента е най ниската цена за газ, която аз виждам на табела без отстъпка Дизел 2,30лв/л, бензина беше нещо на 2,2Х, но не запомнихФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
didich написа:Имам познат газаджия, която работеше на такава бензиностанция SNG и ми е казал никога да не зареждам газ на тази бензиностанция, макар да имам карта за отсъпка и за там.Разхода като, че ли ми е като преди, но с мойто каране от 2км на ден ми е малко трудно да го сравня в момента== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Hypnotical написа:Immortal написа:Щото живеем в пазарна икономика.How much does it cost to use the Supercharger?Supercharging is free for the life of Model S, once the Supercharger option is enabled.Will it always be free?Yes, Superchargers will be free to use for Supercharging-enabled vehicles for the life of Model S.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:http://www.teslamotors.com/en_GB/supercharger===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар