didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Не мъти водите. :Dpunto HGT
Коментар
-
От скоро(около месец) реших да сипвам на колицата 100 октанов бензин(около 2,50лв) и тъй като у наше село (Димитровград ) зареждам само от ОМВ(нямаме Лукойл) не съм сравнявал цените изобщо, а и защото си карам на газчица . Миналата седмица обаче отиваме у жената в Сливен и викам чакай да си ползвам аз картата за Лукойл и гледам бензин 98 2,77лв Викам нещо съм се сбъркал, сигурно не съм видял добре в ОМВ-то. Сега обаче проверявам в http://caralyze.bg/fuels/dnes и наистина няма грешка Може ли някой аджаба да ми обясни защо се получава тази разлика===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
Коментар
-
Щото искаш да караш с Ecto Sport Ecto-то е скъпо. didich, на 02.06.2010 съм заредил 54 литра на цена 2.20 лв/литър дизелово гориво, при цена за месеца средно от $ 67 и цена за периода януари 2010 - юни 2010 - около $70, при най-ниска 66 и най-висока 76. Мисля, че в следващите две седмици ще има още малко понижение в цената, защото в момента е 67 за УТИ и 69 за Брент, а преди месец и половина - два, е била около и над $80.
Коментар
-
Airfan написа:Няма да се оправим, щото винаги мислим, че някой ни пързаля нещо.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nanobanano написа:И накрая всички си мълчим и затова ще продължават така нещата. Първите 100 гони ще е така после ще се оправим.
Коментар
-
Hypnotical написа:От скоро(около месец) реших да сипвам на колицата 100 октанов бензин(около 2,50лв) и тъй като у наше село (Димитровград ) зареждам само от ОМВ(нямаме Лукойл) не съм сравнявал цените изобщо, а и защото си карам на газчица . Миналата седмица обаче отиваме у жената в Сливен и викам чакай да си ползвам аз картата за Лукойл и гледам бензин 98 2,77лв Викам нещо съм се сбъркал, сигурно не съм видял добре в ОМВ-то. Сега обаче проверявам в http://caralyze.bg/fuels/dnes и наистина няма грешка Може ли някой аджаба да ми обясни защо се получава тази разликаpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар