Дизелът на "Газпром" в Бургас си е 2.41 лв. към днешна дата - 07.11.2014 г...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
ntodorov написа:emzo написа:газ 1.02punto HGT
Коментар
-
Аз имам един вариант на обяснение.Понеже през последните години се разбучаха разни псевдо комисии за конкуренция, картел и т.н. вероятно има някакъв индикатори, по-които се определя има ли картел няма ли. Например разликите в цените. Сега ако в момента някой каже на бензинджиите ’Ама вие в цяла България сте си плюли в устите колко да е горивото’ те могат да отвърнат ’Ще прощаваш...от София до Стара Загора над 20ст разлика...къф картел, кфи еднакви цени?’. Така че в цяла България си оставят положението както преди, а си избират един град, който да им прави голяма разлика така че статистиката глобално за държавата да е наред. Нещо като оня виц дето половината ядат картофи, другата половина пържоли, значи статистически всички ядат мусака.
Коментар
-
Абе г-н Модератор, що не мога да ви цитирам , както и да е. Пускам един сайт, с информативен характер, където може да се сладят цените на горивата в цялата страна, ако реши модератроското тяло и съвест да го махат. http://fuelo.net/pricesКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Сега излизам и нещо пак голяма боза е станало. Снощи сипах газ на Шел на 1,08лв/л, днес 1,14лв/л, на Екото - 1,10лв/л, на Лукойл 1,08лв/л., нещо тия като преспът и на сутринта кое число им е по симпатично това си слагат, не мисля че е нормално всеки ден цените да варират + - 6ст/л.punto HGT
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар