Що тъй приказвате? Днес сипеха газ на 71 ст.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно цените на горивата - част 2
Collapse
X
-
Kay_ написа:Ние У Шопско, май няма да ги видим тия цени ЛПГ-то още е на 0,88лвA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:Ние У Шопско, май няма да ги видим тия цени ЛПГ-то още е на 0,88лвpunto HGT
Коментар
-
stilo_new написа:donnna написа:Що тъй приказвате? Днес сипеха газ на 71 ст.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Е тъй де, никой не оспорва този факт... Същност бе друга че кога стремглаво падаше "играчите" се ослушваха кат лисугери, а кога пое нагоре лека полека, ти мигом се"презастраховат". А "ДЕГА" са си точно баш мишоци, от тези "полевките".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Тази сутрин случайно попаднах на това http://sekirabg.com/98753298572398-2/Колегите от Варна да кажат вярно ли е, защото звучи нереалистично вече. :D
Коментар
-
Пък тук само се "любуваме" на поредното обгазяване от завода и си сипваме доволно скъпо гориво.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
charliii написа:По тъпото е,че в момента в Айтос зареждат на Лука понеже свалиха цените от няма накъде. Против съм да подпомагаме монополиста,не им давайте пари.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Приказката ми беше,че в Айтос свалиха цените заради Марешки и отново почнаха да зареждат по другите бензиностанции. Лично аз,като минавам от там ходя до Марешки,не давам лев на другите лакомници.Където няма,всеки си зарежда от някъде.Това е.Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар